ABANS DEL SEU CASAMENT

Nadal i Xisca passen uns dies de relax a les Bahames

La parella es casarà el 19 d'octubre a Sa Fortalesa de Pollença

lmmarco49803636 deportes  rafa nadal en su casa de manacor tras vencer en el190927132458

lmmarco49803636 deportes rafa nadal en su casa de manacor tras vencer en el190927132458

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Rafa Nadal i la seva nòvia,Xisca Perelló, descansen aquests dies a les Bahames a menys d’un mes del seu casament, previst per al 19 d’octubre a Sa Fortalesa de Pollença. Segons el diari ‘Última Hora’ de Mallorca, la parella està passant uns dies de vacances a l’arxipèlag caribeny acompanyats de Tomeu Salvà, amic íntim de Nadal i tècnic esportiu a l’acadèmia d’alt rendiment que el campió de tennis té a Manacor, i la seva nòvia, i quatre amics més.

Nadal és un assidu de les Bahames, lloc on ha viatjat en els últims anys acompanyat de la seva família. L’agost passat va disfrutar d’uns dies de relax en un complex de luxe a les illes Abaco, que van quedar devastades per l’huracà Dorian a principis de setembre. 

Notícies relacionades

La parella té previst casar-se a Sa Fortalesa de Pollença, un complex situat en una petita península al nord de Mallorca totalment blindat a curiosos. El lloc ha sigut l’escenari d’altres enllaços d’esportistes famosos com ara el futbolista Gareth Bale i el jugador de bàsquet Rudy Fernández i Helen Lindes. 

Després de guanyar l’Open dels Estats Units a principis de mes, Nadal va tornar a Mallorca per seguir amb els preparatius del casament. El campió té previst realitzar una aturada en el circuit per celebrar el seu casament. Té previst tornar a les pistes 11 dies després del seu casament per competir el 28 d’octubre en el màsters 1.000 de París. El mes de novembre la competició continua amb la final de l’ATP a Londres.

Temes:

Rafa Nadal