L'ARNOLD CLASSIS EUROPE

Arnold Schwarzenegger treu pit a BCN

L'actor i exgovernador presenta l'acte esportiu al Teate Victòria amb el Mago Pop

lmmarco49959072 barcelona 20 09 2019 arnold schwarzenegger y el mago pop pre190920195244

lmmarco49959072 barcelona 20 09 2019 arnold schwarzenegger y el mago pop pre190920195244 / JOSEP GARCIA

2
Es llegeix en minuts
Luis Miguel Marco

Té nassos que en una roda de premsa per presentar un esdeveniment esportiu la primera pregunta siguid’un periodista que li demana a Arnold Schwazenegger si li pot firmar un pòster de quan va fer 'Conan el Bàrbar' el 1982, però aquestes coses passen.

De fet, ha passat al Teatre Victòria de Barcelona, on el bo d’Arny, (72 anys complerts el juliol passat, sense barba, rellotge espectacular i anell amb calavera), s’ha esforçat a dibuixar un somriure al rostre i recordar que estava a Barcelona novament, «ciutat acollidora i amb una magnífica arquitectura») per assistir, i deixar-se retratar i firmar autògrafs, en l’Arnold Classis Europe, que se celebra aquest cap de setmana als pavellons 6 i 7 de la Fira Gran Via Barcelona. Aquesta és la novena edició i la quarta vegada a Barcelona. Els responsables, traient pit, esperen reunir 50.000 assistents. Demà dissabte l’actor anirà a primera hora del matí a la fira i ho farà amb metro, gràcies a l’acord firmat entre els organitzadors i TMB.

«Quan vam començar amb aquest esdeveniment a Columbus, Ohio, no em podia imaginar la volada que tindria. La meva obsessió sempre ha sigut servir d’inspiració, animar la gent perquè faci esport i porti un estil de vida saludable. Ho vaig intentar també durant els meus anys en la política com a governador republicà de Califòrnia», ha explicat qui va ser Míster Olympia 1974, el millor culturista del món i que li va obrir les portes del cine primer, i de la política després.  

Schwarzenegger s’ha aixecat per veure en una pantalla gegant les imatges de la cita de l’any passat, en què per cert ell lluïa una barba blanca. Se’l veia feliç en les imatges, envoltat de culturistes d’elit, acompanyat de joves, veient les classes de fitnes, de zumba, d’halterofília, boxa, de 'powerlifting' i altres disciplines que es tornen veure aquest cap de setmana.

«Sempre em parlen de grans ídols, em pregunten vostès per Messi o Nadal, però a mi el que m’interessa és la gent que no busca medalles, que simplement s’aixeca i fa esport per millorar la seva salut», ha indicat.

«Sly és un bon actor i amic»

El que va ser governador republicà de Califòrnia del 2003 al 2011, crític amb Donald Trump, tot i que d’això no ha parlat, no ha declinat parlar de cine. «¿Qui està millor de cos, vostè o Sylvester Stallone?, li van preguntar, a la qual cosa va respondre: «No he tingut el plaer de veure’l recentment, però aprofito per dir que espero que li vagi molt bé amb l’última pel·lícula, ‘Rambo, last blood’ (les marquesines de Barcelona estan empaperades amb la seva foto, és com tornar als anys 80). Sly és un bon productor, director, actor i amic».

Notícies relacionades

Estratègies de Hollywood, aviat li tocarà a ell, amb l’estrena, abans de Nadal, deTerminator, destino oculto. «Ha sigut molt satisfactori tornar a retrobar-se amb Linda Hamilton, 28 anys després», ha dit respecte a la sisena entrega de la franquícia.  

La presentació ha tingut lloc al Victòria, el teatre del Paral·lel que ha comprat Antonio Díaz, el Mago Pop. El jove de Badia del Vallès, poqueta cosa al costat d’Arny tot s’ha dir, li tenia reservada una sorpresa: fer-lo firmar una placa que l’acredita com ambaixador del teatre i un número amb un anell, però no el de la calavera. Schwarzenegger ha fet cara de sorpresa.