RUM-RUM A LES XARXES

Rihanna: «Donaré a llum una dona afroamericana»

Unes qüestionades declaracions i unes imatges de la cantant fan créixer els rumors sobre un possible embaràs

undefined49841428 barbadian singer actress rihanna arrives for rihanna s 5th a190918132955

undefined49841428 barbadian singer actress rihanna arrives for rihanna s 5th a190918132955 / ANGELA WEISS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Des de fa temps, els rumors d’un possible embaràs persegueixenRihanna,  però ara unes noves declaracions i imatges de la cantant en la cinquena edició anual del seu esdeveniment filantròpic, la gala Diamond Ball, han fet que aquestes especulacions agafin més força.

Després de pujar a l’escenari amb Pharrel Williams a cantar l’èxit Lemon, la intèrpret va concedir unes declaracions a un dels mitjans que van acudir a cobrir l’acte que van fer que molts es preguntessin si la diva insinuava el seu estat de bona esperança: «Soc una dona afroamericana. Vinc d’una dona afroamericana que va venir d’una altra dona afroamericana i jo donaré a llum una dona afroamericana», va expressar l’artista, que ha triomfat a la Setmana de la Moda de Nova York amb la seva desfilada Savage Fenty, un xou que es podrà veure a Amazon aquest divendres, 20 de setembre. 

Notícies relacionades

Però si aquestes paraules no fossin suficient per desencadenar l’eufòria entre els seus milers de fans, la curiosa forma en què RiRi es va posar les mans al ventre al photocall va fer que les sospites anessin a més. 

De moment, tot i que el rum-rum d’un possible embaràs continua prenent força a les xarxes socials i el seu nom va ser trending topic a Twitter, l’estrella de Barbados, que manté un romanç amb l’empresari saudita Hassan Jameel, no s’ha pronunciat sobre això.

Temes:

Rihanna