'FRONT ROW' DE LUXE

Burberry compta amb Rosalía per a la seva desfilada en la Setmana de la Moda de Londres

Riccardo Tisci recorre a l'estètica de Sherlock Holmes a la seva nova col·lecció

lmmarco49891524 a model wears a creation by burberry at the spring summer 20190918131640 / Vianney Le Caer

lmmarco49891524 a model wears a creation by burberry at the spring summer 20190918131640
lmmarco49890839 models present creations during a catwalk show for the burbe190918131528
lmmarco49892600 a model wears a creation by burberry at the spring summer 20190918131537

/

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Riccardo Tisci, el director creatiu de Burberry, és un fan declarat de Rosalía, així que, tal com va anunciar, ha comptat amb la cantant aquesta setmana en la seva presentació en la Setmana de la Moda de Londres. L'artífex d'El mal querer' va aparèixer amb un vestit amb cosset negre, una samarreta gràfica a sota amb el logo de la firma i unes grans botes de cuir. Rosalía va posar a primera fila de les desfilades amb una altra convidada, la cantant, model i dissenyadora Dua Lipa, amb un jersei de ratlles i unes malles amb transparències. També era al 'front row' la model Hunter Schafer, coneguda pel seu paper a 'Euphoria'.

Notícies relacionades

La relació entre Rosalía i l'italià Riccardo Tisci es va fer visible en la passada gala dels MTV, quan l'artista catalana va lluir tres estilismes diferents creats per Burberry per a ella. Aquella nit l'artista  va fer història al guanyar el premi a Millor Vídeo Llatí junt amb el colombià J Balvin. Tot això gràcies a 'Con altura', un dels grans èxits de la cantant. Rosalía actuarà el 7 de desembre al Palau Sant Jordi de Barcelona tancant la gira d''El mal querer'. 

Quant a la desfilada, la col·lecció de primavera estiu de Burberry no ha deixat indiferent la premsa britànica. 'The Times' ha publicat en portada una imatge d'un detall dels barrets que proposa la firma tant per a home com dona i que recorden l'esperit de Sherlock Holmes (i una mica 'El cuento de la criada'). Ricardo Tisci ha barrejat llana amb mocadors de seda, plomes i serrells, brillantor amb transparències. Tisci no prescindeix de les seves famoses gavardines, ara brodades amb pedreria. I recorre als colors terra i als estampats amb ratlla diplomàtica metal·litzada. Les models Gigi Hadid i Kendall Jenner van defensar les seves propostes. Quant als homes, Riccardo segueix la línia de l''streetwear' de luxe.

Temes:

Rosalía