ESTRENA L'11 DE SETEMBRE

Tamara Falcó i Vicky Martín Berrocal parlen de la nova edició de Masterchef 'celebrity'

La filla d'Isabel Preyler i la dissenyadora comenten el seu pas pel 'talent' culinari

lmmarco49693135 graf5935  vitoria  03 09 2019    arriba de izq a der  los pa190904134808

lmmarco49693135 graf5935 vitoria 03 09 2019 arriba de izq a der los pa190904134808 / JON RODRIGUEZ BILBAO

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ja està a punt de caramel la nova edició de 'Masterchef celebrity', que s’estrena a TV-1 la nit del 11 de setembre. La quarta edició promet de nou rialles, diversió, molts nervis i alguna llàgrima per part dels 15 aspirants i dels jutges, que portaran al límit les habilitats culinàries dels concursants, aquesta tardor. L’equip per complet ha estat en el FesTVal de Vitòria i ha comptat la seva experiència, això sí, sense fer espòiler i explicar qui de tots ells arriba a la final.

"Hi ha hagut de tot en aquesta edició. Amics, enemics, molt ganivet volant... de tot, però és que, a més, ha de ser així. També hi ha hagut moltes rialles i molt plor. Molta rivalitat, però és el que ha de ser, al final és un concurs", avançava la dissenyadora andalusa Vicky Martín Berrocal, que reconeixia que ha disfrutat com una nena. "Jo vaig entrar aquí i no sabia cuinar. A casa meva sempre han cuinat de meravella, la meva mare i la meva àvia cuinaven bé i jo em dedicava a menjar. ¿Per què havia d’entrar jo a la cuina? Si m’ho posen m’ho menjo. No sabia ni què era una beixamel, sabia que s’utilitzava per a les croquetes i la lasanya, però no tenia ni idea de com es feia. Hi vaig entrar amb molta por, però tinc molt bona actitud i confio i crec que en la vida ha de confiar en un mateix. Masterchef ha sigut un cúmul de coses, realment m’emporto amics i enemics, uns quants... Sempre he fet i dit el que m’ha donat la gana i he disfrutat moltíssim".

Tamara Falcó, en paraules de Macarena Rey, CEO de la productora del programa, sorprendrà l’audiència. "Es veurà una dona batalladora, amb una evolució brutal, supercompetitiva, que ens enamorarà amb la seva naturalitat", explicava. Per la seva part, la filla d’Isabel Preysler apuntava: "No em podia imaginar el que anava a suposar Masterchef en la meva vida en general. Ha sigut un esforç que no puc descriure. 

Hi ha hagut vegades que deia ja està, fins aquí hem arribat. La veritat és que després passaven coses i agafaves empenta, els companys són molt importants, la Vicky m’ha animat moltíssim, Juan Avellaneda també i crec que és un repte que si ets allà és per donar-ho tot, però és molt dur. He conegut gent meravellosa i he descobert el que era l’hostaleria i la cuina. I m’ha encantat".

Tamara assegura que si ha fet un veritable amic dins del programa és el dissenyador Juan Avellaneda. "La veritat és que ens hem avingut moltíssim, ens portem genial, gairebé tots ells seran amics per sempre, però amb el Juan m’escric fins a les 12 de la nit, em llevo fins i tot amb el GIF seus". I recordava que abans d’entrar al programa va estar cuinant per a la seva mare i Mario Vargas Llosa. "Clar, els havia d’utilitzar com a conillets d’índies". 

Notícies relacionades

Aquesta serà una edició amb molt accent andalús, gràcies també als germans Salazar, Los Chunguitos. "Pensava que entrava en un programa de cuina, i això ha sigut un programa de flamenc en què hi ha hagut dos paios que no han deixat de cantar en tota l’edició. No hi ha hagut ni hi haurà cap edició més alegre", assenyalava per la seva banda El Sevilla.  En la presentació hi van estar també Yolanda Ramos, Elena Furiase, José Miguel Antúnez, Almudena Cid, Ana Milán, Juan Avellaneda, Álex Adróver, Marta Torné i Félix Gómez. Tots a excepció d’Ana Obregón.