ACUSAT D'UN TRIPLE ASSASSINAT

Simone Biles demana respecte després de la detenció del seu germà

"Vull expressar les meves més sinceres condolences a tots els afectats per aquesta terrible tragèdia", assegura la gimnasta

lmmarco49628890 files  in this file photo taken on november 3  2018  gold me190903132328

lmmarco49628890 files in this file photo taken on november 3 2018 gold me190903132328 / KARIM JAAFAR

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

La gimnasta olímpica nord-americana Simone Biles, de 22 anys, ha publicat en el seu compte de Twitter un missatge amb referència a la detenció del seu germà, Tevin Biles-Thomas, la setmana passada, acusat d’un triple assassinat. L’esportista ha escrit: "Em fa mal el cor per tots els que hi estan involucrats, especialment per les víctimes i els seus familiars. No hi ha res que pugui dir per guarir el dolor de qualsevol, però vull expressar les meves més sinceres condolences a tots els afectats per aquesta terrible tragèdia".

Biles demana en el mateix missatge que es respecti la privacitat de la seva família, que tampoc està passant per un bon moment. La gimnasta va publicar un escrit més escarit divendres passat on exigia als seus seguidors que no li parlessin de l’assumpte i la deixessin tranquil·la. "Estic contenint els meus sentiments, no em parleu", va escriure

Tevin Biles-Thomas va ser arrestat i acusat de l’assassinat a trets de tres persones en una festa de final d’any a Cleveland, segons un comunicat de la policia i la fiscalia del comtat de Cuyahoga. El noi, de 24 anys, és un soldat en actiu de l’Exèrcit nord-americà i estava destinat a la base de Fort Stewart (Geòrgia), on va ser detingut per homicidi voluntari, assalt delictiu i perjuri. Segons la investigació, el 31 de desembre del 2018, al voltant de dos quarts de dotze de la nit, un grup de persones es va presentar sense invitació en una festa de Cap d’Any, que va derivar en un aldarull que va resultar en el tiroteig.

L’encreuament va acabar amb diversos convidats fugint de la celebració i la mort de tres nois. Segons els informes, Biles-Thomas era part d’un "grup no convidat" que va ingressar a la festa la vigília d’Any Nou, cosa que va provocar un aldarull amb els convidats i alguns trets. La investigació va concloure que la persona que va efectuar els trets va ser Biles-Thomas –fins al moment l’única persona acusada en relació amb el fatal tiroteig– sobre el qual ara pesen sis càrrecs d’assassinat, tres d’homicidi voluntari, cinc d’assalt delictiu i un de perjuri. Tevin es troba en una presó de Geòrgia i serà processat divendres que ve.

Família desestructurada

Notícies relacionades

Tevin és un dels germans biològics de la campiona Simone Biles, tot i que no van ser criats a la mateixa llar, sinó que ella i la seva germana petita van ser adoptats pels seus avis paterns. "La meva mare biològica era addicta a les drogues i quan tenia només 3 anys, li van retirar les custòdies dels meus germans i la meva", va explicar la medallista olímpica a la cadena CNN l’any passat.

Biles és la gimnasta que més premis ha guanyat de la història dels Estats Units. Va ser campiona nacional en cinc ocasions, campiona olímpica a Rio 2016 i quatre vegades campiona del món.

Temes:

Simone Biles