CONFESSIÓ

Justin Bieber : "Vaig denigrar les meves parelles"

El cantant publica un llarg text a Instagram en el qual parla de les seves relacions, les drogues i la fama

lmmarco49623601 los angeles  ca   august 29  justin bieber and hailey baldwi190903143317

lmmarco49623601 los angeles ca august 29 justin bieber and hailey baldwi190903143317 / gotpap Bauer-Griffin

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Abans era a través d’una entrevista preferiblement en televisió i en horari de màxima audiència, ara n’hi ha prou amb un text a Instagram. És el que ha fet Justin Bieber, una de les estrelles més famoses del món. El cantant canadenc ha tornat a recórrer a la xarxa social per explicar-se davant dels seus 118 milions de seguidors ara que és un home casat (des de l’any passat i amb la model Hailey Baldwin) i ha deixat enrere el comportament erràtic dels últims anys. 

"És dur aixecar-se al matí amb l’actitud adequada quan estàs sobrepassat amb la teva vida, el teu passat, la teva feina, responsabilitats, emocions, família, finances i relacions", comença Bieber en el que sembla la captura d’un text escrit en un iPad. "De vegades pot arribar al punt de no voler viure més. [...] Però soc afortunat de tenir gent en la meva vida que m’anima a seguir”.

El cantant reconeix la seva posició de privilegi abans d’endinsar-se en els seus traumes. "Veieu que tinc molts diners, roba, cotxes, elogis, èxits, premis. I tot i així així no em sentia ple. ¿Coneixeu les estadístiques de nens estrella i el resultat de les seves vides? Hi ha una pressió brutal sobre un nen el cervell del qual, emocions i lòbul frontal (el que ajuda a la presa de decisions) no estan del tot desenvolupats encara”.

Bieber recorda que va créixer en una llar inestable, amb uns pares molt joves, que vivien separats i amb prou feines tenien diners. "Vaig passar de ser un noi de 13 anys d’una ciutat petita a ser lloat per tot el món, milions de persones deien com m’estimaven i com de genial era. [...] Tothom ho feia tot per mi, així que mai vaig aprendre coses fonamentals sobre la responsabilitat. Quan tenia 18 anys i cap coneixement de com funciona el món real, em vaig veure amb milions de dòlars i accés a qualsevol cosa que desitgés. Això és una cosa que faria por a qualsevol”.

"Quan tenia 20 anys vaig prendre totes les males decisions que et puguis imaginar i vaig passar de ser una de les persones més estimades i adorades del món a la més ridícula, jutjada i odiada. Estar damunt de l’escenari, segons alguns estudis, suposa una pujada de dopamina més gran que qualsevol altra activitat, i aquestes pujades i davallades són molt dures de manejar. Hauràs notat que molts grups i artistes acaben en una fase de drogoaddicció, i crec que és perquè són incapaços de manejar els alts i baixos que suposen ser un artista d’entreteniment".

Notícies relacionades

I llavors confessa: "Vaig començar a consumir drogues dures als 19 i vaig denigrar les meves parelles. Em vaig tornar un ressentit i vaig perdre el respecte a les dones. Em vaig distanciar de tots els que m’estimaven i vaig començar a amagar-me rere una armadura. [...] He trigat anys a recuperar-me de totes aquestes decisions, arreglar aquestes relacions trencades i canviar els meus mals hàbits en les relacions”.

Finalment, Bieber agraeix a Déu i al seu matrimoni amb Hailey Baldwin haver-se recuperat de tots aquests problemes. "Ara estic navegant per la millor època de la meva vida, ¡el matrimoni! Que és una nova responsabilitat increïble. Aprens paciència, confiança, compromís, amabilitat, humilitat i tot el que significa ser un bon home".

Temes:

Justin Bieber