EL DIVORCI DE L'ESTIU A HOLLYWOOD

Miley Cyrus: «Em nego a admetre que el meu matrimoni es va acabar perquè vaig enganyar el Liam»

La cantant esclata a les xarxes

lmmarco49525231 epa5460  malib   estados unidos   06 06 2019   fotograf a de190823125051

lmmarco49525231 epa5460 malib estados unidos 06 06 2019 fotograf a de190823125051 / ETIENNE LAURENT

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després que es conegués que ja és oficial la sol·licitud que ha demanat Liam Hemsworth, de 29 anys, de divorciar-se de Miley Cyrus, de 26 anys, després de vuit mesos de casats i d’uns anys d’anades i vingudes, la cantant i ex noia Disney, a cop de tuit, ha volgut respondre als qui asseguren que la ruptura es degui a una infidelitat per la seva part. “Em nego a admetre que el meu matrimoni es va acabar perquè el vaig enganyar”, assegura. 

Cansada dels comentaris sobre ella, Cyrus ha decidit explicar a les xarxes socials la seva versió. “Puc admetre un munt de coses, però em nego a acceptar que el meu matrimoni s’hagi acabat per una infidelitat. El Liam i jo hem estat junts durant una dècada. Ho he dit abans i continua sent cert, estimo el Liam i sempre serà així”, ha escrit a Twitter. L’ex noia Disney reconeix que al ser un personatge públic té un deure amb els seus seguidors –de fer-los partícips de la seva vida–, però el que no està disposada a fer és acceptar les mentides que, segons ella, s’han explicat des que es va fer públic el divorci: “Puc acceptar que la vida que vaig escollir significa que he de ser completament oberta i transparent amb els fans que vull i el públic el 100% del meu temps. Però no admetré les mentides explicades sobre mi”.

Notícies relacionades

Miley Cyrus ha volgut ajustar comptes i assegura que no ha sigut perfecta ni ho pretén. “No és cap secret que vaig passar la meva adolescència i els meus 20 anys de festa. No només vaig fumar, sinó que vaig fer campanya pel consum de la marihuana. Vaig experimentar amb drogues i la meva cançó més important fins ara és sobre ballar amb èxtasi i esnifar ratlles al bany. Vaig fer malbé les meves relacions i vaig ser infidel quan era jove. Vaig perdre un contracte als 17 amb Walmart per fumar sàlvia en un bong. Em van fer fora d’un hotel per comprar-li al Liam una pastís en forma de penis pel seu aniversari i llepar-lo. Vaig posar nua sobre una bola de demolició. Probablement a Internet hi ha més nus meus que de qualsevol altra dona en la història. Però una vegada que el Liam i jo ens vam reconciliar, m’hi vaig comprometre. No hi ha secrets per descobrir. He après de cada experiència en la meva vida. No soc perfecta, no vull ser-ho, és avorrit. [...]. Però l’única conclusió és que he crescut”, assegura l’artista. 

Cyrus assegura que ha hagut de prendre “una decisió saludable per deixar enrere una vida anterior. Soc més feliç i saludable del que he sigut en molt temps. Podeu dir que disfruto fent twerking, que fumo marihuana, que soc una ‘hillbilly’ (terme pejoratiu per referir-se als habitants d’àrees remotes) amb la boca bruta, però no soc una mentidera. M’enorgulleix dir que simplement estic en un lloc diferent d’on era quan era més jove”, finalitza la cantant, que assegura que està vivint una “bonica amistat” amb Kaitlynn Carter, amb qui va estar de viatge a Itàlia. La cantant s’ha fet fins i tot un tatuatge per perdurar el record de les vivències amb ella al país. “Soc la persona més sana i feliç que he sigut en molt temps”. 

Temes:

Miley Cyrus