SEGONS 'VARIETY'

De Niro reclama sis milions a una exempleada per mirar 'Friends' en hores de feina

També acusa Chase Robinson de carregar a la targeta de l'empresa de l'actor despeses desorbitades en hotels i restaurants

22/05/2018 ROBERT DE NIRO EN MARBELLA

22/05/2018 ROBERT DE NIRO EN MARBELLA / EUROPA PRESS REPORTAJES (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
Efe

L’empresa de l’actor nord-americà Robert de Niro ha presentat una querella de sis milions de dòlars en un tribunal de Nova York contra una antiga empleada que acusen de malversar fons i dedicar un elevat nombred’hores de feina a mirar programes de televisió.

La companyia, Canal Productions, acusa en concret Chase Robinson d’acumular enormes despeses d’allotjament i restaurants, id’utilitzar milions de milles acumulades per De Niro com a viatger freqüent d’aerolínies per a viatges personals, apunta la informació, avançada dilluns per la revista 'Variety'.

Segons la demanda, presentada dissabte passat, Robinson va ser contractada per l’actor el 2008, i promocionada a vicepresidenta de producció i finances de l’empresa, una cosa que va portar que el seu salari anual el 2019 fos de 300.000 dòlars.

Sospites de sabotatge

L’acusada va deixar la feina el mes d’abril passat entre sospites de sabotatges en contra de la companyia, assenyala el document judicial, en què l’empresa apunta que rares vegades anava a les oficines i que passava "quantitats astronòmiques de temps" veient programes de Netflix durant hores de feina.

Detalla, a més, que en un període de quatre dies el mes de gener, Robinson va mirar un total de 55 episodis de la popular sèrie 'Friends', alhora que va demanar dinars i sopars a cars restaurants que va pagar amb la targeta de l’empresa.

"Mirar sèries a Netflix no era de cap manera part de les responsabilitats ni estava relacionat amb la feina de Robinson", diu la querella, que assenyala que es tractava d’una forma d’entreteniment i diversió en hores en què se l’estava pagant per treballar.

Notícies relacionades

En total, la denúncia acusa l’antiga empleada de gastar sense autorització més de 21.000 dòlars en restaurants i supermercats, i 32.000 més en taxis i Uber.

'Variety' assenyala que al correu de renúncia Robinson va descriure les acusacions com a "ridícules" i va redactar una carta de recomanació per a si mateixa que De Niro es va negar a firmar.