PER VIATJAR EN JET PRIVAT

Elton John surt en defensa d'Enric i Meghan

«Estic profundament angoixat pel distorsionat i maliciós relat de la premsa sobre les vacances dels ducs de Sussex»

lmmarco48277640 file photo  72nd cannes film festival   screening of the fil190820131202

lmmarco48277640 file photo 72nd cannes film festival screening of the fil190820131202 / Stephane Mahe

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sir Elton John, com a bon amfitrió, ha sortit en defensa dels seus convidats. El cantant ha esclatat a les xarxes per defensar el príncep Enric i la seva dona Meghan Markle després de les crítiques a la parella per haver utilitzat un avió privat per als seus desplaçaments en les seves vacances a Niça, i abans a Eivissa. La premsa britànica aquests dies ha carregat contra els ducs de Sussex per no predicar precisament amb l’exemple, sobretot per la seva actitud pública sobre les protecció del medi ambient. A Twitter, el cantant també ha recordat la tràgica mort de la princesa Diana a París per advertir que el mateix assetjament de la premsa que va viure ella s’està repetint ara amb el seu fill menor.

"Sento una profunda obligació de protegir Enric i la seva família de la mateixa intrusió innecessària de la premsa que va contribuir a la mort prematura de Diana", ha escrit el músic, de 72 anys, que es declara "profundament angoixat pel distorsionat i maliciós" relat de la premsa sobre les vacances dels ducs de Sussex.

Com ha explicat als seus tuits, Elton i el seu marit David Furnish, convidats al casament del príncep Enric, volien que el matrimoni i el seu fill Archie tinguessin unes vacances privades dins de la seguretat i tranquil·litat de la seva casa de Niça, a la Costa Blava, "per la qual cosa per mantenir la protecció necessària els vam proporcionar un vol en jet privat".

El vol que va transportar el príncep i la seva família al sud de França va ser responsable amb el medi ambient, ja que com ha explicat el músic, "per recolzar el compromís del príncep amb el medi ambient, ens assegurem que el seu vol fos neutral en carboni, amb què es va fer la contribució adequada a Carbon FootprintTM".

El cantant ha acompanyat les seves paraules amb una imatge d’un dels actes benèfics als quals han assistit Meghan i Harry.

Ellen DeGeneres també els defensa

Notícies relacionades

La còmica nord-americana Ellen DeGeneres també ha sortit en defensa de la parella en aquesta setmana de crítiques. La presentadora de televisió ha exposat que després de conèixer la parella a Anglaterra, va quedar impressionada per com d’"assenyats i compassius són". "Imagina ser atacat per tot el que fas, quan tot el que intentes fer és millorar el món", conclou DeGeneres.

Abans de viatjar a la casa que Elton John té a Niça, els ducs de Sussex van estar una setmana en una vil·la de luxe de l’illa d’Eivissa, coincidint amb el 38è aniversari de Meghan. Segons la premsa britànica, els ducs de Sussex van volar amb avió de 12 places de la companyia Cessna, el lloguer de la qual s’acosta als 20.000 euros i genera fins a set vegades més emissions en comparació amb un vol comercial. 

Temes:

Elton John