06 juny 2020

Anar al contingut

DIES DE RELAX TOTAL

Jon Kortajarena, d''Alta mar' a la piscina

El protagonista de la sèrie de Movistar+ passa uns dies a Lanzarote sense els seus compromisos com a model i actor

EL PERIÓDICO

Jon Kortajarena, d''Alta mar' a la piscina

Després d’un any en el qual el model Jon Kortajarena ha vist com es consolidava la seva carrera com a actor al nostre país amb la sèrie ‘Alta mar’, de la plataforma Netflix, el bilbaí ha fet unes vacances a Lanzarote i ha immortalitzat els dies de relax i goig total en unes fotografies que ha anat penjant al seu compte d’Instagram. La seva bellesa s’hi fon amb la de l’espectacular illa canària.

Straight up, on the rocks

Una publicació compartida de  Jon Kortajarena (@kortajarenajon) el 

Kortajarena sobre unes roques a la platja, Kortajarena amb els col·legues, Kortajarena ajagut en una immensa hamaca al costat d’una no menys immensa piscina que el fan semblar diminut malgrat els 188 centímetres d’altura que li han permès desfilar per a grans dissenyadors com Giorgio Armani, Chanel, Jean Paul Gaultier i Tom Ford, entre altres.

Tot i que no tot és postureig en el compte de l’actor, ja que, com a activista mediambiental que és, aprofita la seva influència (té 2,3 milions de seguidors) per denunciar amb un vídeo les destrosses que provoca a l’ecosistema la pesca elèctrica, una derivació de la pesca d’arrossegament, consistent en una xarxa que llança corrents elèctrics al terra marí per facilitar la captura dels peixos. Guapo, sí, però també compromès.

La pesca elèctrica és una derivació de la pesca d’arrossegament en la qual la xarxa porta una sèrie d’elèctrodes que llancen corrents elèctriques al terra marí. Això provoca que els peixos que hi viuen pateixin convulsions o quedin atordits, o fins i tot paralitzats, cosa que provoca que s’aixequin del fons, facilitant-ne així la captura. Defensen que amb aquest mètode estalvien combustible, es captura més quantitat de peixos i s’accedeix més fàcilment a peixos que viuen semi enterrats. Després nosaltres mengem aquests peixos i a més aquestes descàrregues elèctriques no només afecten als peixos, sino a tots els invertebrats que es troben, perjudiquen la pesca tradicional i provoquen lesions en les espècies no desitjades que després són tornades al mar. ¿Havies vist això alguna vegada? ¿Què us sembla? #pesca #ecologia #medioambiente #ecology #naturaleza #zerowaste #environment #natura #reciclaje #ecologico #ecofriendly #sostenibilidad #reciclar #renovable #sustentable #vegano #vegetariano #planetalimpio #Repost @soyrenovable

Una publicació compartida de  Jon Kortajarena (@kortajarenajon) el