DIES DE RELAX TOTAL

Jon Kortajarena, d''Alta mar' a la piscina

El protagonista de la sèrie de Movistar+ passa uns dies a Lanzarote sense els seus compromisos com a model i actor

ialvarez49469682 jon kortajarena foto de instagram190817171027

ialvarez49469682 jon kortajarena foto de instagram190817171027

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Després d’un any en el qual el model Jon Kortajarena ha vist com es consolidava la seva carrera com a actor al nostre país amb la sèrie ‘Alta mar’, de la plataforma Netflix, el bilbaí ha fet unes vacances a Lanzarote i ha immortalitzat els dies de relax i goig total en unes fotografies que ha anat penjant al seu compte d’Instagram. La seva bellesa s’hi fon amb la de l’espectacular illa canària.

Notícies relacionades

Kortajarena sobre unes roques a la platja, Kortajarena amb els col·legues, Kortajarena ajagut en una immensa hamaca al costat d’una no menys immensa piscina que el fan semblar diminut malgrat els 188 centímetres d’altura que li han permès desfilar per a grans dissenyadors com Giorgio Armani, Chanel, Jean Paul Gaultier i Tom Ford, entre altres.

Tot i que no tot és postureig en el compte de l’actor, ja que, com a activista mediambiental que és,aprofita la seva influència (té 2,3 milions de seguidors) per denunciar amb un vídeo les destrosses que provoca a l’ecosistema la pesca elèctrica, una derivació de la pesca d’arrossegament, consistent en una xarxa que llança corrents elèctrics al terra marí per facilitar la captura dels peixos. Guapo, sí, però també compromès.