AMB RICARDO RODRÍGUEZ

María Patiño es casa per sorpresa a Sri Lanka

Amb un vestit que li ha fet Ion Fiz

20190816 449182 patinobodae 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

María Patiño ha complert el seu desig de casar-se en una platja exòtica amb la seva parella, l’actor Ricardo Rodríguez. "Si em caso espero que ningú se n’assabenti. O que se n’assabenti una vegada hagi passat, tot i que no sé si ho aconseguiré...", va explicar la periodista i presentadora. Doncs ella mateixa s’ha encarregat de proclamar-ho als quatre vents gràcies a Instagram. "Hem creuat oceans per trobar-nos", ha escrit junt amb els agraïments a tots els patrocinadors que ho han fet possible. 

La parella s’ha dit el 'sí, vull’ davant el mar, durant les seves vacances a Sri Lanka, dimecres passat 15 d’agost, coincidint amb el seu 48è aniversari. I la núvia va lluir un vestit blanc creat per Ion Fiz. "¡Felicitats! Ha sigut un autèntic plaer crear el teu vestit, María. Gràcies per confiar en mi", ha comentat el dissenyador. La presentadora de ‘Socialité’, per la seva part, li ha respost així d’afectuosa: "Gràcies a tu per fer-me sentir una princesa de platja". 

Notícies relacionades

Les felicitacions a la parella no s’han fet esperar. Entre els comentaris hi havia el missatge de Carlota Corredera, presentadora de 'Sálvame', programa en el qual col·labora María. "Moltíssimes felicitats", ha publicat. Paz Padilla, Toñi Moreno i Màxim Huerta també li han desitjat el millor. 

María Patiño i Ricardo Rodríguez fa més d’una dècada que estan en una relació. Després de les seves vacances a Sri Lanka amb casament inclòs, els noucasats començaran una nova etapa a la casa on es van traslladar recentment, un àtic de 140 metres al barri de Chamberí.