fotos fent un petó a una amiga

Miley Cyrus i Liam Hemsworth se separen

La cantant i l'actor feia menys d'un any que eren casats

20190811 448737 cyrushemsworthe 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Només vuit mesos després del seu íntim casamentMiley Cyrus i Liam Hemsworth han decidit posar fi al seu matrimoni. Així ho ha confirmat el representant de la cantant en un comunicat a la revista ‘People’, en el qual anuncia que la parella se centrarà ara “en les seves carreres”.

“En constant evolució, canviant com a socis i individus, han decidit que això és el millor mentre se centren en si mateixos i en les seves carreres”, explica l’agent en la nota.

Tot i que Cyrus i el germà de l’actor Chris Hemsworth no són pares, sí que compartiran la custòdia d’uns fills: les seves mascotes. “Encara continuen sent pares dedicats a tots els seus animals que comparteixen, mentre es prenen aquest temps amb afecte. Sisplau, respectin aquest procés i la seva privacitat”, demana el representant de l’ex noia Disney. 

Una imatge compromesa

Els rumors sobre una crisi de la parella es van desencadenar aquest mateix cap de setmana, quan la intèrpret de ‘Can’t be tamed’ va publicar una foto a les seves xarxes en la qual no lluïa el seu anell de matrimoni. L’artista està de vacances a Itàlia amb uns amics, entre ells la bloguera Kaitlynn Carter, que precisament s’acaba de separar de Brody Jenner (fill de Caitlyn Jenner i Linda Thompson).

El diari ‘Daily Mail’ apunta fins i tot que la relació de Cyrus i Carter seria la causa de la ruptura amb Hemsworth, ja que publica una foto de les dues amigues fent-se un petó.

Miley, de 26 anys, i Liam, de 29, van començar la seva relació el 2009, després d’haver-se congut durant el rodatge de la pel·lícula ‘The last song’. Es van comprometre el 2012, tot i que poc després van comunicar la seva ruptura. La reconciliació no va arribar fins al 2016 (tot i que moltes vegades han hagut de desmentir els rumors de ruptura), i la relació va culminar en casament a finals del 2018.

“Atreta per dones”

Notícies relacionades

La cantant, que s’identifica com a pansexual, va revelar en una entrevista el mes passat que considerava el seu matrimoni “confús, complex i modern”, i va insistir que encara se sentia “molt atreta sexualment per les dones” i que no encaixava “en un paper estereotipat de dona”.

 

Temes:

Miley Cyrus