A LA PRESENTACIÓ DE 'DOLOR Y GLORIA'

Penélope Cruz enlluerna Londres

La intèrpret espanyola va estar acompanyada d'Almodóvar i Antonio Banderas al festival Film4 Summer Screen

d85c0db4-dd5f-44a0-aa43-1d6f2345fda0-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Penélope Cruz ha tornat a enlluernar l’alfombra vermella després de diversos mesos de descans després de l’estrena a Espanya de ‘Dolor y Gloria’, l’última cinta de Pedro Almodóvar. L’actriu va aparèixer dijous a Londres per presentar la cinta i ho va fer amb un ‘look’ d’aquells que han catapultat la madrilenya a dalt de tot del “fashion system”.

Notícies relacionades

L’actriu, de 45 anys, va aparèixer amb un espectacular vestit de pedreria i lluentons amb volants formats per plomes en tall midi firmat per Ralph&Russo, una firma que està guanyant posicions a Hollywood i que cada vegada porten més estrelles. De fet, Penélope ja ha vestit diverses vegades per la marca posada en marxa el 2010 per la parella britànica Tamara Ralph i Michael Russo. Com a joies només va utilitzar unes senzilles arracades en forma de llàgrima amb un monyo baix desfet.

Penélope va estar acompanyada pel director Pedro Almodóvar i per Antonio Banderas, protagonista absolut de la pel·lícula, amb la qual han acudit al festival Film4 Summer Screen, que se celebra cada any al Somerset House de la capital britànica.