SEGONS 'THE SUN'

Cara Delevingne es casa a Las Vegas amb Ashley Benson

La cerimònia va ser oficiada per un imitador d'Elvis

zentauroepp49341399 benson delevingne190805204439

zentauroepp49341399 benson delevingne190805204439 / LUC BOUTRIA NICE MATIN BESTIMAGE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cara Delevingne i Ashley Benson s’han casat a Las Vegas. Així ho assegura el diari britànic 'The Sun', que explica que la model i l’actriu de 'Pretty Little Liars' es van donar el “sí, vull” en una cerimònia íntima oficiada per un imitador d’Elvis Presley, una cosa habitual en la ciutat dels casinos. Elles, de moment, no han confirmat res a través de les seves xarxes socials. 

Notícies relacionades

Segons recorda aquest mitjà, la parella va fer públic el seu compromís coincidint amb l’Orgull al juliol i, poc després, van decidir passar per l’altar davant la presència d’un grup de convidats, entre qui es trobaven l’actriu Charlize Theron, els Jonas Brothers i Sophie Turner. Es dona la circumstància que Sophie Turner i Joe Jonas també van passar per l’altar de la mateixa manera a Las Vegas al maig.

Les núvies, vestides de negre, van celebrar el seu matrimoni a la Little Vegas Chapel, una de les capelles nupcials més famoses de Las Vegas Boulevard. Després van pujar a un Cadillac rosa. "Estaven segures del que estaven fent", ha explicat Michael Kelly, propietari d’aquesta coneguda capella de matrimonis exprés. “S’estaven divertint, però es veia clarament que ho estaven fent molt seriosament. Ho van fer senzill, tranquil i fàcil". La relació entre Delevingne, de 26 anys, i Benson, de 29, va començar l’estiu passat.