AQUESTA SETMANA

L'amarg estiu de Jesús Vázquez, a 'Rumore'

La revista analitza la dura clatellada que ha significat per al conegut presentador la milionària multa d'Hisenda

rumore2

rumore2

1
Es llegeix en minuts

La revista 'Rumore' té aquesta setmana entre els seus temes de portada el que qualifica com les amargues vacances estivals de Jesús Vázquez. N’hi ha per això i per a molt més: al popular presentador de Mediaset Mediaset li han confirmat fa uns dies que ha de pagar una multa a Hisenda que ronda la barbaritat de 2,8 milions d’euros. Vázquez va rebre la desagradable notícia, al lloc on està navegant en un iot en companyia d’uns amics i de la seva parella, Roberto.

La sanció correspon a l’activitat del presentador fa 13 anys, quan va facturar a través de l’empresa BopreciBopreci, al seu nom i al del seu marit Roberto Cortés, gairebé quatre milions d’euros. Segons 'Rumore', Vázquez pensa recórrer la sentència.

Notícies relacionades

A més d’aquesta informació, la revista també inclou declaracions de Carlos Lozano afirmant que el seu casament amb Míriam segueix endavant. Així, sembla que el presentador fa cas omís als rumors d’infidelitat de la seva nòvia.

Finalment, en portada destaca el 'bikinazo' de Raquel Bollo. La col·laboradora de 'Sálvame'Sálvame presumeix de corbes a les platges de Cadis i es relaxa al costat del seu nòvio.