POSAT ESTIVAL

Eva González comparteix el primer bany amb el seu fill

La presentadora publica una refrescant foto amb el petit Cayetano en braços

undefined48888691 gente eva gonzalez instagram190701204213

undefined48888691 gente eva gonzalez instagram190701204213

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Eva González ha inaugurat la temporada estival a Instagram amb una imatge refrescant. La presentadora de La voz ha posat amb el seu fill als braços i com era d’esperar, els comentaris no han trigat a arribar. Uns dels primers ha sigut el del seu marit Cayetano i el de la seva cunyada Lourdes Montes. 

“Amb tu sempre és estiu”, ha escrit la sevillana acompanyant una tendra imatge en blanc i negre en què apareix amb un gran somriure i recolzant el front amb el del petit Cayetano, que també deixa veure part de la seva careta.

Els comentaris no han trigat a arribar. Un dels primers ha sigut el de Cayetano Rivera, el pare de la criatura, amb una emoticona amb ulls en forma de cor.

Notícies relacionades

Malgrat els rumors sobre la seva mala relació, una cosa que elles han negat, la seva cunyada Lourdes Montes també ha comentat: “Me’l menjo”, acompanyat d’un gran cor.

D’altra banda, Bibiana Fernández ha escrit: “Sense paraules” i Vanesa Martín ha apuntat: “A més de la bellesa en si de la foto amiga, hi ha pau, complicitat i un amor immens que traspassa i trenca de tan bonic”.