COMPROMÍS ANUNCIAT

¿Qui és el futur marit de Chenoa?

undefined48834642 madrid  spain   june 25  chenoa and miguel sanchez encinas a190628140106

undefined48834642 madrid spain june 25 chenoa and miguel sanchez encinas a190628140106 / Europa Press Entertainment

2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Laura Corradini es casa. Dit així és molt possible que no sapiguem quina és la notícia. Però si afegim que aquest és el veritable nom de Chenoa, la cosa canvia. L’artista ha confirmat aquesta setmana que donarà el sí, vull sí, vullal seu nòvio, Miguel Sánchez Encinas. De fet, es pot veure com llueix a la mà esquerra un flamant anell de compromís. 

La intèrpret, que ha tornat a trobar l’amor després de diverses relacions fallides, va assistir dilluns a la festa solidària organitzada al Teatre Real de Madrid en favor de l’Associació per a la Prevenció, Reinserció i Atenció a la Dona Prostituta (APRAMP). 

Ella mateixa va triar aquest acte per posar amb el seu futur marit per primera vegada davant dels mitjans. A més, ho va fer en la vigília del seu aniversari. La cantant va fer 44  anys dimarts, 25 de juny, i no podria haver tingut un regal millor que la petició de mà, a la qual, per descomptat, va respondre sí.

I després de saber que Chenoa s’ha compromès amb el seu nòvio, amb qui porta sortint diversos mesos, molts es pregunten qui és ell.

Prestigiós metge i professor

Miguel Sánchez Encinas és el cap de servei en l’especialitat d’urologia a l’Hospital Rei Joan Carles, a Móstoles, i també té un paper important com a responsable d’Urologia de la Clínica Ruber Internacional de Madrid.

Com es veu en el seu perfil de Linkedin, el doctor, que ja havia estat casat i que té una filla fruit del matrimoni, es va formar com a metge en la Universitat Complutense de Madrid i a L’Institut Mutualiste Montsouris de París. 

Dins de la seva professió ha destacat en diverses ocasions: “El nostre Servei d’Urologia ha sigut reconegut en els Premis BIC com el millor del nostre país. Enhorabona al seu responsable, el Dr. Miguel Sánchez Encinas, que ha recollit el guardó”, li felicitava l’hospital l’octubre passat a les xarxes socials.

Notícies relacionades

A més de ser un prestigiós metge i tenir més de 15 anys d’experiència –en els últims set ha estat i està al capdavant del departament de Cirurgia Robòtica i Urooncología a l’Hospital Rei Joan Carles–, la parella de l’‘extriunfita’ compagina la seva professió amb la seva faceta de professor a la Univesidad Rei Joan Carles. El facultatiu imparteix cinc assignatures en els graus de Medicina i Urologia.

Gran esportista

Una de les aficions de Sánchez Encinas, que parla perfectament l’anglès i el francès, és el running, activitat que comparteix a les seves xarxes socials. De fet, a començaments d’any i coincidint amb la notícia de l’assassinat de Laura Luelmo, el facultatiu va compartir en el seu perfil de Twitter un vídeo d’una de les seves carreres i va afegir un missatge compromès: “Tod@s hauríem de córrer lliures. La meva primera carrera de 2019 va per totes les corredores. Ni un pas enrere", escrivia el futur marit de Chenoa.

Temes:

Chenoa