'TROLEIG' ENTRE COL·LEGUES

Iker Casillas es burla del cos de Busquets

El porter diu la seva en una foto de quatre culers publicada per Cristian Tello a Instagram

zentauroepp48835545 gente cristian tello instagram190628155328

zentauroepp48835545 gente cristian tello instagram190628155328

1
Es llegeix en minuts

La majoria dels futbolistes de la Primera Divisió espanyola estan ara de vacances, aprofitant unes setmanes abans de tornar als entrenaments, i quatre d’ells, amb arrels comunes del Barça, s’han reunit a Eivissa i han compartit el record a Instagram. Concretament ha sigut Cristian Tello, extrem del Betis que va debutar com a blaugrana de la mà de Pep Guardiola el que ha difós una foto ambMarc Bartra (company seu en el club verd-i-blanc), Sergi Roberto i Busquets.

Notícies relacionades

Acompanya la foto un comentari de Tello: "L’Equip A. ¿A qui no li ha donat el sol encara?", fent broma sobre l’escàs bronzejat. La sorpresa ve amb la intervenció d’Iker Casillas, que s’apunta al 'troleig' amb un dard dirigit a Sergio Busquets: "El cos de Busi és lamentable", diu el porter que va compartir tants partits amb el centrecampista del Barça en la selecció espanyola. Casillas, recuperat de l’infart que va tenir fa dos mesos, va coincidir amb Tello en el Porto.

Les bromes no acaben aquí, perquè un altre ex del Barça i de la selecció, Cesc Fàbregas, burxa més en la fisonomia de Busquets amb una resposta al comentari de Casillas. "I això que està fent força màxima", diu Fàbregas, que s’apunta a la conya. En el fons, tots saben que el futbol intel·ligent del mig centre blaugrana no necessita gaire múscul.