PER UN BON MOTIU

Les noies de 'Friends' tornen a reunir-se

Jennifer Aniston i Lisa Kudrow celebren amb Courteney Cox el seu 55è aniversari

20190616 441622 friendsreencuentroe 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de 15 anys del seu final, els fans de Friends Friendscontinuen somiant en l’esperat retrobament de tot l’elenc de la mítica sèrie. De moment, no s’ha produït, si bé aquest cap de setmana passat n’hi ha hagut un petit aperitiu molt aplaudit. Ha sigut amb motiu del 55è aniversari de Courteney Cox (Monica Geller), que ho ha celebrat amb les seves amigues i companyes de repartiment Jennifer Aniston (Rachel) i Lisa Kudrow (Phoebe).

"¡Quina sort que tinc de celebrar el meu aniversari amb aquestes dues! Us estimo, noies. Molt", ha escrit Cox al costat d’una foto en la qual apareix amb Aniston i Kudrow.

Notícies relacionades

A l’acabar el rodatge de la sèrie, Courteney tenia 40 anys i els seus papers en altres produccions van començar a escassejar. En una entrevista va arribar a lamentar com de dur era envellir en general, si bé "Hollywood ho feia encara més difícil". 

Amb el temps, l’actriu porta millor això de fer anys, en part gràcies al recolzament que rep de la seva companya Lisa. L’actriu que encarnava l’excèntrica Phoebe Buffay també li ha dedicat unes entranyables paraules pel seu aniversari: "Recorda, Court, que sempre seré més gran que tu. Feliç aniversari, preciosa Courteney". A la qual cosa Cox li ha respost: "Només ets més sàvia, estimada. Mai més gran. T’estimo".