VIATGE EN FAMÍLIA

Així ha sigut el cap de setmana dels Beckham a Sevilla

David i Victoria, acompanyats dels seus fills Romeo, Cruz i Harper, han disfrutat del bon temps i la gastronomia andalusa

20190616 441627 davidbeckhame 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

David i Victoria Beckham han disfrutat del cap de setmana a Sevilla després d’assistir la tarda de dissabte passat al casament de Sergio Ramos i Pilar Rubio. El futbolista i la dissenyadora han estat acompanyats de tres dels seus quatre fills: Romeo, Cruz i Harper (el que no va anar-hi va ser el fill gran, Brooklyn, de 20 anys).

Els Beckham han aprofitat el viatge per recórrer el centre de la capital andalusa amb els seus fills i donar bon compte dels seus passejos a Instagram, on han compartit diverses fotos. També han degustat menjar tradicional espanyol i han disfrutat del bon temps abans de tornar al Regne Unit.

Notícies relacionades

"We love Sevilla", deia l’ex-Spice Girl en un dels seus posts en què apareixen els seus fills. En una altra imatge, la parella lluïa els seus estilismes de casament al pati de l’hotel Palacio Villapanés, el bonic edifici del segle XVIII on s’ha allotjat la família. Això sí, Victoria, sense complexos, es va saltar el protocol del casament i va anar-hi amb un vestit de la seva pròpia col·lecció en blanc amb un estampat de cadenes i uns stilettos roses, dos dels colors prohibits,  a més del vermell, el taronja i el verd. 

La dissenyadora, que ha passat de perseguida per Pilar Rubio quan feia de reportera a Sé lo que hicisteis (una vegada va provar de regalar-li unes sabatilles de la marca Victoria a la Posh en honor al seu nom) a convidada vip en el seu casament, ha completat el seu look amb un mocador a joc (amb el mateix teixit, segons ¡Hola!que el del vestit de Meghan Markle el passat 11 de març durant els actes de celebració del Dia de la Commonwealth) i, per descomptat, unes ulleres de sol XL marca de la casa.