amb una foto del seu nadó

Els ducs de Sussex celebren el Dia del Pare

Enric i Meghan publiquen una instantània d'Archie Harrison a Instagram

48660902 60 / THE DUKE AND DUCHESS OF SUSSEX/@ (AFP)

48660902 60
FILE - In this Dec. 1, 2017 file photo, Britain’s Prince Harry and his fiancee Meghan Markle arrive at Nottingham Academy in Nottingham, England. Buckingham Palace said Monday May 6, 2019, that Prince Harry’s wife Meghan has gone into labor with their first child. (AP Photo/Frank Augstein, File)

/

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El passat 12 de maig, els ducs de Sussex van celebrar el primer Dia de la Mare de Meghan Markle amb un poema i una tendra fotografia del seu nadó, Archie Harrisonnascut el passat 6 de maig. Amb motiu de la celebració del Dia del Pare al Regne Unit, la parella ha repetit la mateixa fórmula, publicant una nova imatge del seu primer fill.

“¡Feliç dia del pare! I desitjant un primer dia del pare molt especial per al duc de Sussex”, han escrit en el seu compte d’Instagram al costat d’una fotografia on es pot veure part de la cara del nadó, setè en la línia de successió al tron britànic, subjectant la mà del seu pare, net d’Isabel II d’Anglaterra.

 

Ja tenen mainadera

Notícies relacionades

La instantània és molt semblant a la que els ducs de Sussex van publicar amb motiu del Dia de la Mare, tot i que en aquella ocasió només es podien veure els peus d’Archie Harrison mentre estava als braços de la seva mare. De fet, aquella va ser l’última imatge del nen publicada pels seus pares fins avui.

Aquesta mateixa setmana, el programa ‘Entertainment Tonight’ ha revelat que Enrique i Meghan ja han contractatuna mainadera per a Archie Harrison després que la mare d’ella tornés als Estats Units després d’haver estat diversos mesos ajudant la seva filla en la seva etapa de mama primerenca.