DESPRÉS DE SET ANYS DE PARELLA

Vanesa Lorenzo demana matrimoni a Carles Puyol

La model aprofita una escapada amb l'exfutbolista a les illes Galápagos per fer-li la clàssica pregunta

undefined48584313 instagram carles puyol190611135213

undefined48584313 instagram carles puyol190611135213

2
Es llegeix en minuts

Vanesa Lorenzo, de 42 anys, li ha demanat matrimoni a la seva parella, Carles Puyol, de 41. La supermodel ha aprofitat unes vacances a les Illes Galápagos (Equador) per formular la clàssica pregunta: ¿Vols casar-te amb mi?

Per la seva banda, l’exjugador del Barça ha publicat una imatge en la qual apareix la ‘top’ agenollada en una platja per demanar-li matrimoni, amb la frase: "He dit que sí".

La parella, que s’ha jurat amor etern, es va conèixer en una cita a cegues organitzada el 2012 i són pares de dues nenes: Manuela, de cinc anys i María, de tres.Puyol havia sigut operat del genoll i no se sentia amb ànims de res. El seu metge i amic de la Pobla de Segur, va ser el seu ‘celestino’. El doctor Toni Tramullasel va convèncer perquè conegués algú i li va presentar Vanesa Lorenzo, amb la qual el doctor també mantenia una amistat.

Notícies relacionades

La model ho recorda així: "Jo no volia embolics, buscava estabilitat. Feia 15 anys que vivia a Nova York. Abans d’entrar al restaurant, el nostre amic em va dir: ‘És futbolista, i pot ser l’home de la teva vida’. I jo li vaig contestar: ‘¿Jo amb un futbolista? No em coneixes prou’. Tots dos teníem el mateix prejudici. Era el 18 de desembre, el 22 em va demanar el meu telèfon i em va convidar a prendre alguna cosa (...) Jo vaig pensar: ‘Els futbolistes són molt rapidets amb les noies, però amb mi no'". “Jo sortia d’una operació de genoll i estava fet merda. El meu amic el doctor Toni Tramullas em va dir que volia presentar-me algú. Li vaig dir que no, que tenia ganes de res. Va arribar a dir-me el nom de Vanesa, però no sabia qui era. Vaig pensar: ‘Una model, buf’. Però després de conèixer-la em vaig quedar enganxat”, ha reconegut Puyol.

Només un mes després de conèixer-se se’n van anar a viure junts. Ell continua vinculat al món del futbol i ella continua en la seva feina com a model i dissenyadora. A més, el  ioga va canviar la seva vida ja fa més de 15 anys quan el va descobrir a Manhattan. Des d’aleshores, la catalana no ha deixat de prendre consciència dels beneficis d’aquesta disciplina i fins i tot va escriure el llibre Yoga: un estilo de vida (Planeta), explica com la pràctica del ioga va canviar la seva manera d’entendre la vida.

Temes:

Carles Puyol