Anar al contingut

RUPTURA MILIONÀRIA

L'exdona de De Niro exigeix la meitat de la fortuna de l'actor i empresari

Grace Hightower i els seus advocats exigeixen a l'actor el 50% del que ha guanyat des que van firmar el seu acord prematrimonial

El Periódico

L'exdona de De Niro exigeix la meitat de la fortuna de l'actor i empresari

Jamie McCarthy

Després de 30 anys junts i amb dos fills en comú, el novembre passat Robert de Niro, de 75 anys, i Grace Hightower, de 64 anys, anunciaven un divorci que portarà cua ja que l’actriu i cantant està disposada a demanar molt més de l’inicialment estipulat al seu contracte prematrimonial que van firmar. Hightower exigeix al que ha sigut el seu marit durant més de 21 anys la meitat de la seva fortuna, estimada en uns 500 milions de dòlars (443 milions d’euros), segons ‘Page Six’. 

La parella es va casar el 1997 i es va separar el 1999, i abans de tornar a unir-se van establir un contracte, el 2004, amb els termes d’un possible segon divorci, com així ha sigut. Segons ‘Page Six’, aquest contracte establia que Hightower es quedaria amb un apartament a Nova York valorat en sis milions de dòlars, amb mig milió de dòlars (443.000 euros) en efectiu i que rebria una pensió anual d’un milió (885.000 euros).

No obstant, l’actriu assegura que el seu exmarit té una fortuna estimada en més de 500 milions gràcies als guanys de les seves pel·lícules i també de la seva participació a la cadena de restaurants de sushi Nobu i Tribeca Grill, a més dels seus hotels i productores. El que reclama Hightower és que, des del 2004, ell ha guanyat més de 300 milions "a través de 35 negocis i 38 pel·lícules", segons li van dir els advocats de l’actriu al jutge. Per la seva banda, els advocats de l’actor asseguren que Hightower vol plomar-lo. 

Establir els termes econòmics del divorci s’allargarà durant diverses jornades. El divorci, de fet, té aparences de convertir-se en un dels més cars de la història de Hollywood, seguint la línia del de Harrison Ford (que va pagar a Melissa Mathison 72 milions després de la seva separació el 2004), el de James Cameron i Linda Hamilton (que li va costar 44 milions al director), el de Madonna i Guy Ritchie (ella li va pagar uns 60 milions d’euros) o el de Mel Gibson, que va pagar 380 milions d’euros a la seva exdona, Robin, el 2011.