FESTIVAL FLORAL DE LONDRES

Els ducs de Cambridge disfruten en família del jardí dissenyat per Kate

Noves estampes idíl·liques de Jordi, Carlota i el petit Lluís jugant a l'aire lliure en plena naturalesa

22a074a3-c450-4755-a1a1-ccb941bfe6a5-hd-web / periodico

2
Es llegeix en minuts

Els ducs de Cambridge han compartit noves fotos de la seva família jugant en un preciós jardí que Kate Middleton ha dissenyat abans del certamen RHS Chelsea Flower Show a Londres, que se celebra aquesta setmana. En diversos tuits publicats per Kensington Palace i The Royal Family, Guillem Caterina mostren que ràpid que creixen Jordi, Carlota i Lluís, i com de bé s’ho passen junts jugant i "connectant amb la naturalesa".

"Realment espero que aquest bosc que hem creat inspiri les famílies, els nens i les comunitats per sortir, disfrutar de la naturalesa i l’aire lliure i passar temps de qualitat junts", ha escrit la duquessa, que ha treballat de costat en aquest projecte amb els multiguardonats arquitectes i paisatgistes Adam White i Andrée Davies.

Homenatge a Lady Di

El jardí Back to Nature és un delicat homenatge pòstum a la princesa Diana, per això està ple de carrassos de les seves flors favorites (nomoblidis blaus), i amb aquest jardí Kate busca inspirar els nens i també els adults perquè passin més temps a l’aire lliure. A més, el jardí presenta altres varietats de flors, com geranis, vinques blaves, astràncies, falgueres, mates de maduixes i ruibarbres.

"Crec que passar temps a l’aire lliure quan som petits pot establir les bases perquè els nens es converteixin en adults feliços i saludables", ha explicat la princesa en un comunicat conjunt amb el seu marit, Guillem.

A les fotos, que firma Matt Porteous, es veu els germans grans, descalços, mullant-se els peus a l’aigua d’un rierol, gronxant-se en un gronxador penjat d’un arbre, i també es veu el petit Lluís, d’un any, que ja camina, davant de l’atenta mirada del seu pare.

El príncep Lluís, d’un anyet, ja camina. / KENSINGTON PALACE

En una altra imatge, facilitada per la Royal Horticultural Society, també es veu Kate disfrutant com una nena al gronxador de corda.

Els nens també han ajudat

"En els últims mesos, els prínceps Jordi, Carlota i Lluís han ajudat la duquessa a reunir fenc, molsa, fulles i branques per decorar el jardí. Amb les branques d’avellaner que van reunir han creat la cabana del jardí", relata la princesa, sobre la participació els nens en el seu projecte.

Notícies relacionades

El jardí Tornar a la Natura està inspirat en els records d’infància de Kate, i inclou un gronxador penjat en un gran arbre, i la peça central del jardí, una caseta en un arbre, una cascada, una foguera, un tronc buit i una àmplia gamma de plantes, com els 7.000 crisantems disposats en forma d’arc de Sant Martí, per disfrutar de les aromes del bosc. 

El Chelsea Flower Show se celebrarà des del 21 i fins al 25 de maig als terrenys del Royal Hospital Chelsea, a l’oest de Londres. L’esdeveniment de flors i jardins més famós del Regne Unit té lloc des del 1912.