MODEL INDIGNADA

Rocío Crusset: "Continuaré coneixent qui em vingui de gust»

La filla de Mariló Montero respon a les dones que critiquen les seves relacions sentimentals

lmmarco44414791 gente 22 07 2018 rocio crusset instagram190515125428

lmmarco44414791 gente 22 07 2018 rocio crusset instagram190515125428

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

La model Rocío Crusset, filla de Mariló Montero i de Carlos Herrera, ha respost a les crítiques per part d’algunes noies a les xarxes socials que opinen sobre la seva vida amorosa. "Em crema per dins llegir cert tipus de comentaris que venen de dones. Us explicaré una miqueta de què va la cosa. Tinc 24 anys i es coneix tres nois amb qui he sortit durant un temps. Tres que m’han assignat com a 'nòvio'. El problema en aquest cas no és la premsa, que em tracta amb respecte (gràcies), sinó els comentaris. Se’m titlla per dones de coses que prefereixo ni esmentar", ha escrit Rocío en els seus ‘stories’ d’Instagram.

"En la meva experiència personal quant als homes, sempre he disfrutat més viure experiències amb aquesta persona, conèixer-la i viure fins que s’acabi pel que sigui (com si són cinc mesos o un any) abans que disfrutar d’alguna cosa ràpid d’un parell de nits", segueix la model, que recalca: "Atenció. 24 anys, tres nois i se’m titlla per dones de coses que prefereixo ni esmentar".

A la Feria de Abril de Sevilla

Rocío Crusset, una de les maniquins habituals al càsting femení de la passarel·la 080 de Barcelona, ha explicat que està coneixent algú. A la passada Feria de Abril de Sevilla la model va ser fotografiada en companyia d’un noi. "Sí, estic coneixent algú de nou, estic il·lusionada, feliç. I si resulta durar poc doncs serà una altra experiència bonica, i seguiré sola fins que trobi qui em doni la gana a mi" (i això últim ho escriu amb majúscules). 

La noia assegura que ningú té dret a criticar-la per les seves relacions sentimentals: "No, no hi ha un límit de nombre de nois. Sortiré amb el nombre de nois que a mi em vingui de gust, com si no surto amb cap, que tampoc passa res. Per Déu, que se m’ha vist passejant amb un noi un any després de la meva última 'relació". I afegeix: "Jo no sé què faré, si em casaré, si m’enamoraré o si seguiré coneixent i vivint com he fet fins ara. Com si aquests tres nois han sigut els meus nòvios. ¿Quin problema hi ha?".

Notícies relacionades

I finalment s’adreça a les dones que la critiquen: "Totes les que critiqueu, ¿després defenseu els drets de la dona? ¿Amb quin valor, si a la primera de canvi feu aquest tipus de coses? Sou vosaltres mateixes les que us trepitgeu. Mentrestant jo continuo passejant i coneixent qui em vingui de gust". Rocío Crusset, farta de les crítiques per la seva nova relació decideix respondre.

De les altres relacions que se li coneixen a Rocío, una va ser amb el cantant Jaime Soto, amb el qual va estar tres anys i va viure una bonica relació en la seva joventut. Tots dos eren sevillans i els seus pares, bons amics. Després va començar a sortir amb el model cubà Juan Betancourt, que mai van arribar a fer oficial.