ACTOR OCUPAT

George Clooney no serà el padrí del nadó de Meghan i Enric

«Ja tinc bastant amb els bessons», assegura

George Clooney no serà el padrí del nadó de Meghan i Enric

NINA PROMMER

Es llegeix en minuts

El Periódico

Entre els noms que han sonat com a padrí del nadó dels ducs de Sussex, el més repetit aquestes setmanes ha sigut el de George Clooney. És coneguda la bona amistat que hi ha entre Meghan Markle i Enric d’Anglaterra amb el matrimoni Clooney. Amal i George Clooney van estar al seu casament i van exercir d’amfitrions de la parella durant uns dies l’estiu passat al llac de Como, a Itàlia.

Et pot interesar

Aquesta setmana, a Hollywood, en l’estrena de la seva nova sèrie ‘Trampa 22’, l’intèrpret ha respost a l’etern dubte sobre si serà el padrí d’Archie. “A tot el món li agraden els rumors, però no és veritat. A més seria molt mala idea perquè no se’m donaria gens bé. Tinc bessons i amb prou feines puc amb ells”. El febrer passat, Clooney ja va advertir: “Soc pare de dos bessons, ja netejo prou merda. Literalment, dic merda”.

L’actor es va manifestar també recentment sobre la relació dels mitjans amb la duquessa de Sussex. “Vull dir alguna cosa. Acabo de veure un reportatge sobre ella i, la veritat, l’estan perseguint i criticant com van fer amb la princesa Diana i això no em sembla bé”, va assegurar.