MODEL AMB NOM PROPI

Chanel fitxa Ali MacGraw

L'actriu, de 80 anys, torna a ser imatge de la firma que la va llançar a la fama a començaments dels anys 70

ali macgraw 80 anos / periodico

2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Als seus 80 anys, Ali MacGraw torna a brillar per a Chanel. Quatre dècades després de protagonitzar l’espot del mític perfum Núm. 5 de la maison que li va obrir les portes de Hollywood, l’estrella de Love story posa de nou per a la campanya dels rellotges J12 de la firma. Al nou anunci, la intèrpret fa gala de la seva naturalitat, que va ser precisament el que la va convertir en una de les icones de bellesa dels anys 70. 

En el vídeo, l’actriu explica que aquell espot de Chanel va canviar la seva vida de forma radical. Després de sis anys treballant darrere de les càmeres, com a assistent de fotografia i sota les ordres de l’editora de moda Diana Vreeland, va fer el salt i es va convertir en la musa de la firma entre 1965 i 1971.

 

Un cop de sort

Un productor es va fixar en la imatge de l’anunci en un carrer de Nova York i ràpidament va contactar amb ella per fitxar-la com a actriu. “Una cosa per a la qual no estava preparada”, relata l’artista al vídeo. “I la resta és història”, detalla amb el seu clàssic monyo alt i la seva senzillesa. Tot i que molts la coneixen per Love story, l’any anterior ja havia guanyat un Globus d’Or i havia sigut nominada a un Oscar per Goodbye. 

Un any després de Love story d’Arthur Hiller,  que va arribar als cines el 16 de desembre de 1970, MacGraw va casar-se amb  Robert Evans, un executiu de l’estudi Paramount Pictures a qui havia conegut en el rodatge del film d’èxit i que va ser el pare del seu únic fill, Joshua, que actualment té 48 anys i treballa com a guionista.

Poc després de donar a llum, el seu marit produïa un nou film, La fugida, i durant el rodatge es va enamorar perdudament del seu company de repartiment, Steve McQueen, amb qui es casaria el 1973 després de divorciar-se d’Evans. El matrimoni amb l’actor va durar només cinc anys.

>

Notícies relacionades

Més tard, l’actriu va encadenar una sèrie de films com ¿Què em passa, doctor?  i Lluna de paper, i anys després va passar a la televisió, en què va destacar la seva participació en la minisèrie Vientos de guerra i a Dinastía, i als 67 anys va debutar a Broadway.

MacGraw, que en les seves memòries va confessar els seus problemes d’addicció a l’alcohol i al sexe, no està sola en la seva nova aventura publicitària, ja que apareix al costat de l’actriu Vanessa Paradis i de la seva filla Lily-Rose Depp, així com amb les tops Claudia Schiffer i Naomi Campbel.