COMMEMORACIÓ PRIVADA

La infanta Sofia fa 12 anys

La filla petita dels Reis celebra aquest dilluns el seu aniversari

La Reina no hi assisteix perquè està de viatge oficial a Moçambic

20190429 434901 infantae 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts

La infanta Sofia compleix aquest dilluns, 29 d’abril, 12 anys , una celebració en què no podrà estar acompanyada per la seva mare, la reina Letícia, a causa del viatge que fa a Moçambic en recolzament a la cooperació espanyola.

La filla petita dels Reis va néixer el 29 d’abril del 2007 a la clínica Ruber Internacional de Madrid, un any i mig després que ho fes al mateix centre mèdic la seva germana gran,la  princesa Leonor.princesa Leonor.

La infanta va ser batejada el 15 de juliol als jardins del Palau de la Zarzuela davant de tota la família reial i els representants de les altes institucions de l’Estat. Paloma Rocasolano, la seva àvia materna, i el príncep Constantí de Bulgària, fill del rei Simeó, van ser els padrins de la segona filla de Felip i Letizia.

Notícies relacionades

La celebració d’aquest aniversari serà de caràcter privat, com és habitual en la família reial, i la Reina no podrà passar aquesta jornada junt amb la seva filla.

Letizia es va desplaçar aquest diumenge al país africà per traslladar el recolzament de la Corona als cooperants espanyols que hi desenvolupen la seva tasca i per conèixer l’ajuda d’emergència deixada per Espanya davant del cicló  que va fuetejar el país fa un mes i mig  i que a partir de dijous passat està provocat també grans danys.