TUMOR AL PIT

Terelu Campos se sotmet a una nova operació

Aquesta és la tercera intervenció des que es va sotmetre a una mastectomia el 2018

zentauroepp45413025 gente terelu campos instagram190427174954

zentauroepp45413025 gente terelu campos instagram190427174954

1
Es llegeix en minuts

Terelu Campos ha sigut intervinguda de nou aquest divendres passat, 26 d’abril, a Madrid, com publica 'Hola.com.' en un comunicat remès pel mateix centre mèdic a petició de la pacient.

"La intervenció a què s’ha sotmès avui la pacient Senyora Teresa Borrego Campos a l’Hospital Universitari Fundació Jiménez Díaz s’ha desenvolupat satisfactòriament i la pacient es troba estable i recuperant-se", assenyala el comunicat oficial sobre l’estat de salut de la filla gran de María Teresa Campos, i excol·laboradora del programa de Tele 5 'Sálvame'.Tele 5 'Sálvame'.

Notícies relacionades

Aquesta nova intervenció suposa la tercera tercera des que Terelu decidís sotmetre’s a una mastectomia. El calvari de la malaguenya va començar fa una mica més d’un any, quan li van diagnosticar un tumor a la seva mama esquerra.tumor 

Aquesta intervenció arriba pocs dies després que Terelu anunciés la seva marxa de 'Sálvame'. El clan Campos ha decidit arxivar la seva etapa en aquest programa després delmonumental esbronc de Carmen Borrego esbronc de Carmen Borrego amb els altres col·laboradors del 'xou', després del seu pas per 'Sálvame Okupa'. Una situació a què ha hagut de fer front també la seva germana Terelu, i que l’ha portat a prendre aquesta dràstica decisió.