ESTRELLA TRENCADA

Britney Spears parla des del psiquiàtric

L'artista es connecta per primera vegada a les xarxes socials després de ser ingressada en un centre de salut mental a començaments de mes

9eb4527a-aca2-46f2-a248-d0fac4939ee2-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts

 La cantant Britney Spears ha acudit a les xarxes socials per tranquil·litzar a través d’un missatge en vídeo tots els seguidors que seguien amb preocupació el seu ingrés a començaments de mes en una clínica mental.

"Tot està bé, la meva família ha passat per molt estrès últimament i necessitava temps, però no us preocupeu, estaré de tornada molt aviat", assegura de viva veu en una gravació penjada en el seu perfil d’Instagram.

Segons es va informar a començaments d’abril, l’angoixa per la greu malaltia del seu pare va fer que ingressés en una clínica de salut mental, la qual cosa va revifar el record del comportament erràtic i els problemes amb les drogues que va patir entorn del 2007, coincidint amb el seu divorci de Kevin FederlineKevin Federline i el llançament del disc 'Blackout'.

El pare de Spears va tenir un important rol en aquells moments, assumint la seva tutela quan el 2008 va ser ingressada en un psiquiàtric i va perdre la custòdia dels seus fills.

Notícies relacionades

En el text que acompanya la seva més recent publicació en xarxes, Spears lamenta algunes de les "bogeries" que s’han dit en els últims dies, incloses "amenaces de mort" a la seva família i al seu equip i l’inici d’un moviment que demanava la seva alta hospitalària sota la premissa que es trobava ingressada en contra de la seva voluntat.

"Estic intentant prendre’m un temps per a mi mateixa", corregeix l’artista, abans de prometre que està intentant "donar el millor" d’ella mateixa en aquests moments, assegurar que es troba "forta" i demanar "una mica de privacitat per bregar amb les coses dures" que la vida està posant en el seu camí actualment.