VICTORIA BECKHAM N'ESTÀ ENCANTADA

Millie Bobby Brown i Romeo Beckham, nova parella 'teen'

L'estrella de 'Stranger Things' i el fill de l'exfutbolista, que es van conèixer el 2016 en una gala de l'Unicef, han començat a sortir junts

milliebobbybrownromeob

milliebobbybrownromeob

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els fills de Victoria i David Beckham estan en un gran moment amorós. Si Brooklyn acaba d’iniciar una relació amb la model Hana Crossara és el jove Romeo (16) qui ha sucumbit als encants de Millie Bobby Brown (15), l’estrella de Stranger Things. Stranger Things

Explica The Sun que Victoria Beckham està encantada amb la relació, ja que la dissenyadora és molt fan de l’exitosa sèrie de Netflix, i especialment de la seva protagonista, Eleven, una noia amb superpoders. 

Malgrat la seva joventut, la nova parella teenes coneixen des de fa algun temps. Tots dos van coincidir el 2016 a la gala del 70è aniversari de l’Unicef. Aquella nit es van abraçar sobre l’escenari i després la jove actriu i model britànica va compartir una foto de tots dos posant junts amb la següent llegenda: "Recordaré aquesta nit la resta de la meva vida".

Una parella "molt dolça"

Notícies relacionades

Una font ha explicat a The Sun que els joves acaben de començar la relació: "Fan una parella molt dolça. Posh ha donat la seva aprovació, ja que ella és una gran admiradora de Millie."

L’estrella de Netflix va estar sortint fins al mes de juliol passat amb el cantant nord-americà Jacob Sartorius, també de 15 anys. En canvi, per a Romeo, que es va estrenar en el món de la moda sent imatge de Burberry amb només 10 anys, aquesta seria la seva primera experiència amorosa.