PARLARÀ ALS JUTJATS

Santacana respon a Arantxa: «És fals que li tragués tot»

«Abans i després de casar-nos, vam firmar dues capitulacions i la separació de béns», recorda

lmmarco18318212 barcelona 14 02 2012 gente presentacion del libro de la teni190314132207

lmmarco18318212 barcelona 14 02 2012 gente presentacion del libro de la teni190314132207

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ja hi ha resposta del principal al·ludit a l’entrevista que va concedir Arantxa Sánchez Vicario a la revista ‘¡Hola!’ des de Miami, el seu exmarit Josep Santancana, al qual titllava de maquiavèl·lic, d’haver-la traït i tret-li tot. “Vull desmetir totes les acusacions que torna a llançar sobre mi. El més greu, l’acusació que l’estic amenaçant. Això és una cosa absolutament falsa i ho posaré en mans dels meus advocats per defensar-me i emprendre si és necessari accions judicials. No permetré que se m’ataqui d’aquesta manera”, ha declarat Santacana a ‘Look’.

Notícies relacionades

Santacana ha assegurat que no tornarà a parlar públicament amb qui va ser la seva dona pel bé dels dos fills que tenen en comú: “És als tribunals on continuo parlant; no utilitzaré els mitjans de comunicació per atacar Arantxa Sánchez Vicario”.  

Amb referència a la insistència de la seva exdona, que continua afirmant que s’ha quedat amb totes les seves propietats, Josep Santacana s’ha mostrat ferm: “És fals que la traís, l’enganyés i li hagi tret tot. Abans i després de casar-nos vam firmar dues capitulacions i la separació de béns. Com quedarà confirmat davant de la justícia, en cap moment vaig tenir per tant cap poder sobre els seus béns i propietats”.