ABANDONA LES XARXES

Alba Carrillo arremet contra Courtois, el Madrid i la seva afició

Descriu els seguidors com «sortits dolguts»

carrillo-y-courtois

carrillo-y-courtois

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Amb prou feines han passat dues setmanes des que es fes pública la relació entre Alba Carrillo i Thibaut Courtois, el porter del Reial Madrid, quan l’exmodel ha anunciat que deixa les xarxes durant un temps. Però amb un regalet. Ha carregat contra el futbolista, l’equip del belga i l’afició, afirmant que abandona les xarxes socials durant un temps.

Carrillo es presenta com la víctima d’“una puta massacre” i demana al club que“no carregui una dona amb la responsabilitat del seu mal joc”. El futbolista tampoc ha sortit ben parat. “Espero que T. Courtois expliqui d’una vegada la raó d’aquestes paraules que tant odi estan generant cap a mi”.Les paraules del futbolista van ser: “No crec que ens tornin a veure junts. Això m’està superant”. 

Tot i que els que reben les paraules més mal sonants del text són l’afició, “aficionats de futbol, sortits dolguts que es maten a palles i altra gentola”. L’ex de Fonsi Nieto i de Feliciano López té més dards: “La premsa també ha anat a mort i sense pietat”.

Notícies relacionades

Les imatges de la parella sortint d’un restaurant japonès van ser les culpables d’aquest enfrontament. Thibaut Courtois va ser el primer en desmentir la relació i va afirmar que no els tornarien a veure junts, paraules que no li han agradat gaire a la model.

L’historial de ruptures d’Alba Carrillo és conegut. Amb Fonsi Nieto va arribar als jutjats per la manutenció i el règim de visites del seu fill en comú, Lucas. La ruptura amb el tennista toledà també va ser sonada i es va saldar amb un acord econòmic extrajudicial. 

Temes:

Alba Carrillo