CÚMUL D'OBSTACLES

Isabel Pantoja passa un mal moment

Fa unes setmanes va finalitzar el contracte que tenia la 'tonadillera' amb la discogràfica Universal

20190303 427666 pantojae 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Isabel Pantoja podria haver tocat fons. La ‘tonadillera’ ha tingut un mes de febrer negre perquè fa tot just unes setmanes va finalitzar el contracte que la vinculava amb la discogràfica Universal. La mateixa companyia que li va avançar 800.000 euros per ajudar-li a rebaixar el deute de la condemna per blanqueig de diners, segons publica Europa Press.

La periodista Cristina Fernández ha revelat que la companyia pretenia fer-li baixar el seu caixet, establint 100.000 euros per concert i reduint el nombre de músics que l’acompanyen.

Sèrie frustrada

Sèrie frustradaPantoja es va negar a cantar sense les 60 persones que han estat sempre al seu costat. Aquest desacord ha provocat que ara mateix la cantant es trobi sense companyia, i també sense la productora mexicana que pretenia fer una sèrie sobre la seva vida. Una sèrie que no sortirà a la llum perquè ha acabat el termini per arribar a un acord amb ells. Tot malgrat que li van pagar 360.000 euros per endavant.

El seu club de fans ha responsabilitzat el seu germà, Agustín Pantoja, al qual acusen d’acaparar-la massa i fer que estigui menys pendent del seu públic. A tot això se suma que Pantoja contínua tenint seriosos problemes econòmics.

Notícies relacionades

A més, la salut de la seva mare, Doña Ana, és molt delicada i s’emporta constantment disgustos dels seus fills, Kiko Isa. Algú que la coneix molt bé ha revelat que la cantant ha pensat a prendre un pot de pastilles i acabar amb tot. Per això aquest és, sens dubte, el pitjor moment per a Isabel Pantoja.