DESPRÉS DE LA SEVA ACTUACIÓ ALS OSCARS

L'exdona de Bradley Cooper creu que hi ha alguna cosa més que amistat entre l'actor i Lady Gaga

Jennifer Esposito opina que la química entre tots dos va més enllà de la pantalla

69c9631f-308a-4684-8f80-b07d18fbaefa-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Lady Gaga i Bradley Cooper van fer un recital de complicitat aquest diumenge, a l’interpretar a duo sobre l’escenari del Teatre Dolby de Los Angeles el tema Shallow del film Ha nacido una estrella,  que va obtenir l’Oscar a la millor cançó. En un dels moments més especials de la vetllada, els intèrprets van traslladar a la gala dels Oscars la química de la qual ja van fer gala a la pel·lícula, cosa que va originar tota mena de comentaris.

Ha sigut ara l’exdona de l’actor, Jennifer Esposito, qui ha donat la seva opinió: "¿Hi ha alguna possibilitat que aquests dos no estiguin f.....?", va escriure l’actriu i ballarina seguit d’un senzill comentari: "Ja".

Notícies relacionades

 El missatge del qual es va fer ressò primer el compte de famosos Comments by Celebs  acumula desenes de m’agrada .

La parella d’actors només van estar casats durant quatre mesos el 2007. Des d’aleshores, la nord-americana s’ha mostrat crítica amb el seu exmarit. De fet, en una biografia que va publicar el 2014 i en què parlava sobre la seva experiència com a celíaca, Esposito va assegurar que Cooper era "divertit, xulo, arrogant i un mestre de la manipulació".