Oscars 2019

L'any que els homes van eclipsar Charlize Theron

Per primera vegada la vestimenta masculina ha superat en gosadia i originalitat la femenina en la tradicional gala

hombres-oscar / periodico

2
Es llegeix en minuts
Efe

L’atreviment, el colorit i l’originalitat d’homes com Chadwick Boseman Jason Momoa van eclipsar aquest diumenge una elegantíssima Charlize Theron amb un modelàs blau cel a l’alfombra vermella de la 91a edició dels Oscars, en què per primera vegada la vestimenta masculina van superar la femenina.

► Els millors vestits de l’alfombra vermella dels Oscars 2019

Els millors vestits de l’alfombra vermella dels Oscars 2019

Tot i que el protocol deixa poca imaginació a l’home per ser creatiu, ells es van enfundar els seus millors vestits de gala per a una nit que va començar amb l’actuació d’Adam Lambert,  que va recordar Freddie Mercury amb ‘We will rock you’.

La majoria dels homes van elegir el seu vestuari amb encert, volien despuntar i brillar. Un dels estilismes més comentats i arriscats de la nit va ser el de Billy Porter, que va aparèixer amb un esmòquing de vellut negre i faldilla de gran volum, camisa blanca amb punys prisats i acabat amb una vistosa corbata de llacet, que va deixar a molts amb la boca oberta. Un modelat romàntic firmat per Christian Siriano.

El més elegant de la nit va ser Chadwick Boseman, sempre fidel a Givenchy , que va lluir un esmòquing amb lluentons i camisa negra amb llarga llaçada, un dandi.

Mark Ronson va remarcar l’elegància britànica amb un esmòquing negre, enribetat en blanc, de tendència pijama, un dels més ben vestits de la nit juntament amb Richard E. Grant, elegància en estat pur amb un esmòquing de vellut granat, pantalons negres i corbata de llacet.

L’esmòquing rosa de Jason Momoa

Del vellut al setí o models d’inspiració vintage acolorits en tons negres o blaus o verds han sigut algunes de les opcions masculines més cridaneres d’aquesta edició, en la qual Jason Momoa, amb un esmòquing rosa empolsat, i la seva dona Lisa Bonet van ser una de les parelles més cool.

Stephan James va aparèixer amb un esmòquing de vellut vermell i botins blancs. Un altre dels estilismes més comentats va ser el de l’estilista de celebrities Brad Goreski que va anar a la cita amb un esmòquing bicolor en blanc i negre, camisa blanca i sabates amb llaçada de Louboutin.

Javier Barden Ryan Seacrest van preferir afegir notes més avantguardistes a un esmòquing més tradicional. L’espanyol ho va apostar tot al negre amb un model tornassolat, i l’americà es va decantar per un disseny amb flors brocades en granat i negre.

Altres actors com Diego Luna, Williem Dafoe, Viggo Mortensen Bradley Cooper van preferir no arriscar i van apostar pel clàssic esmòquing, tot i que aquesta peça no queda igual a tothom.

Impecables van resultar Henry Golding, que domina aquesta peça com ningú, i Rami Malek, que va deixar a una costat l’estètica gai de Bohemian rhapsody i va brillar amb un clàssic.

Notícies relacionades

Entre els pitjors vestits, Spike Lee, nominat al millor director per Do the right thing, que va decidir trencar motllos amb un vestit de jaqueta morat, camisa blau anyil, esportives daurades i gorra amb visera de xarol negre.

Seguint aquesta línia, Pharrell Williams que va arribar al teatre Dolby amb un vestit de jaqueta amb pantalons curts d’estampat de camuflatge, mitjons blancs, sabata negra, una estètica d’uniforme a mig camí entre les forces armades i l’escola.

Temes:

Moda Oscars Cine