PASSAREL·LA DE CINE

Els millors vestits de l'alfombra vermella dels Oscars 2019

Charlize Theron i Emma Stone van capitanejar l'aposta femenina pel classicisme davant la gosadia d'alguns models masculins com el 'pantera' Chadwick Boseman i l'esmòquing amb faldilla de Billy Porter

oscar2019

oscar2019

3
Es llegeix en minuts
Efe / El Periódico

Durant les tres hores de desfilada sobre l’alfombra vermella de la 91a edició dels Oscars es van veure estilismes per a tots els gustos, aquest any no sembla haver-hi hagut una tendència guanyadora sobre la resta. El ventall de colors ha sigut ampli i si alguna cosa ha predominat ha sigut el gust per la sobrietat i el classicisme davant les propostes més boges i trencadores. Sense entrar en vencedors i vençuts, aquí teniu els 10 vestits que més van captivar a la gala.

► Els Oscars coronen 'Green book'

Els Oscars coronen 'Green book'

Charlize Theron, amb un model de Dior impactant. / AFP


1) Charlize Theron

1) Charlize TheronL’actriu sud-africana va captivar tant pels seus cabells radicalment foscos com pel seu model, un impressionant vestit armat, en blau cel, de Dior, de màniga llarga, muscleres en punta i esquena descoberta que li quedava com un guant, i que va coronar amb joies de perles i brillants que tallaven la respiració. Ni li faltava ni li sobrava res.

Glenn Close, majestuosa i enlluernadora, de Carolina Herrera. / AFP


2) Glenn Close

2)Glenn CloseLa veterana intèrpret, nominada per La buena esposa, va ser la reialesa feta "dona" de l’alfombra vermella, amb un vestit capa daurat de Carolina Herrera, un model amb cua de 12 quilos de pes.

Emma Stone, coure i metall, per la gràcia de Louis Vuitton. / AP / richard shotwell


3) Emma Stone

Com sol ser habitual, Stone ha brillat amb llum pròpia a l’alfombra vermella, on sempre sol ser una de les més elegants. Per als Oscars ha triat un vestit escultòric, tallat amb milers de lluentons en tons bronze i ambre, una creació que porta la firma deLouis Vuitton. El maquillatge, també en tons ocres, ressaltava els seus enormes ulls aiguamarina.

Regina King, amb un regi paraula d’honor en blanc. / AFP / MARK RALSTON 


4) Regina King

4) Regina KingLa millor actriu de repartiment per El blues de Beale Street va transmetre poder amb un vestit paraula d’honor, amb cua i obertura lateral en blanc immaculat a joc amb els seus stilettos d’Oscar de la Renta.

Una gairebé irreconeixible Rachel Weisz va apostar pel vermell passió. / Ap / JORDAN STRAUSS


5) Rachel Weisz

5) Rachel WeiszLluny del seu habitual look natural ondulat, Weisz va portar una llarga cabellera negra planxada i adornada amb una diadema de brillants. Va arribar a la passarel·la amb més repercussió mediàtica de l’any amb un model vermell passió de Givenchy que combinava lúrex i seda amb granadures, un model que va desconcertar a molts.

María Nieto, puresa blanca ideada per Delpozo, junt amb un clàssic Rodrigo Sorogoyen. / AFP / mark ralston


6) Marta Nieto

6) Marta NietoL’actriu Marta Nieto va interpretar la puresa de la moda amb un disseny de la firma espanyola Delpozo, un vestit d’organdí amb coll bebè, esquitxat amb flors del mateix teixit blanc, de la col·lecció primavera-estiu 2013. Nieto va desfilar amb el director Rodrigo Sorogoyen, que ha anat a la cerimònia vestit molt sobri, amb un clàssic vestit blau marí, camisa blanca i corbata de llacet.

Chadwick Boseman, amb un original esmòquing vellutat. / efE / ETIENNE LAURENT


7) Chadwick Boseman

7) Chadwick BosemanSempre fidel a Givenchy, el protagonista de Pantera negra va lluir un esmòquing amb lluentons i camisa negra amb llarga llaçada, tot un dandi.

Spike Lee, en morat i daurat, i punys en lluita. / efe / emilio flores


8) Spike Lee

8) Spike LeeEl director va decidir trencar motllos amb un vestit de jaqueta morat, camisa blau anyil, esportives daurades i gorra amb visera de xarol negre i ulleres en to lavanda, una estètica que portava a la confusió: ¿vestit o disfressat?

Elsie Fisher va apostar per un model molt masculí. / REUTERS / MARIO ANZUONI


9) Elsie Fisher

Notícies relacionades

9) Elsie FisherAmb un disseny masculí de Thom Browne NY, va ser el revers de la vestimenta triada per Billy Porter. Mentre ell va vestir la seva masculinitat amb un esmòquing convertit en vestit, ella va acompanyar la seva feminitat amb un tres peces i botins. La camisa blanca va ser el seu nexe. 

Impressionant Billy Porter, un dels més originals de l’alfombra vermella. / EFE / EMILIO FLORES


10) Billy Porter

10) Billy PorterUn dels primers a arribar al teatre Dolby de Los Angeles i també a sorprendre, un dels protagonistes de la sèrie Pose, va aparèixer amb un esmòquing de vellut negre i faldilla de gran volum, camisa blanca amb punys prisats i acabat amb una vistosa corbata de llacet, que va deixar a molts i a moltes amb la boca oberta. Un modelàs romàntic firmat per Christian Siriano.

Temes:

Oscars Cine