POSSIBLE SUÏCIDI

Trobat mort Brody Stevens, actor de 'Ressaca a Las Vegas'

El comediant, de 48 anys, va ser trobat el divendres penjat a la seva casa de Los Angeles

brodystevens

brodystevens
brody-stevens-cortado

/

1
Es llegeix en minuts

El còmic Steven Brody Stevens, conegut a Espanya pel seu paper en la primera i segona part de la saga de Ressaca a Las Vegas i Fora de comptes, ha sigut trobat mort a la seva casa de Los Angeles. Tal com ha informat el portal TMZ, l’actor va ser trobat penjat divendres passat.

Tenia 48 anys i era popular als Estats Units per tenir el seu propi programa d’humor, Brody Stevens: Enjoy It!, juntament amb el seu amic Zach Galifianakis, àlies Alan Garner en la famosa trilogia sobre un comiat de solter molt boig a Las Vegas.

Segons recorda TMZ, Stevens va tenir en el passat problemes de salut mental, i de fet, el 2011 va haver de ser hospitalitzat després de patir un episodi bipolar.

La seva última actuació va ser precisament divendres passat, 22 de febrer, en un teatre Sunset Strip, al West Hollywood.

Brody participava en un dels programes d’humor més coneguts de la televisió nord-americana, The Comedy Store,The Comedy Store i des d’allà han volgut dedicar-li unes paraules de comiat: "Gràcies Brody per compartir la teva comèdia i energia positiva amb nosaltres durant tants anys. Vas fer nits molt divertides, trencant límits, sent diferent i sense repetir mai el mateix espectacle. T’estimem per sempre, Brody".

Notícies relacionades

Stevens també era un conegut fanàtic del beisbol, i va arribar a jugar a l’equip d’Arizona State University, però va patir una lesió al colze i es va haver de retirar.

En el seu últim tuit l’actor assegurava que estava preparat per "tornar a la càrrega". No obstant, no ha pogut aconseguir-ho.

Temes:

Cine Las Vegas