SEGONS 'PEOPLE'

Justin Bieber rep tractament contra la depressió

El cantant i la seva dona podrien ajornar el casament religiós que estaven planejant

20190214 425498 justinbieberdepresione 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El cantant Justin Bieber està rebent tractament contra la depressió, segons la revista 'People', que ha detallat aquest dijous que l’artista i la seva dona, Hailey Baldwin, amb qui es va casar en secret i pel civil l’any passat, podrien ajornar el casament religiós que estaven planejant.

Una font de la publicació va assenyalar que Bieber "sembla deprimit i cansat" i va assegurar que, a tota hora, ha comptat amb el recolzament de Baldwin.

"Té bona ajuda al seu voltant i està rebent tractament. Sembla segur que se sentirà millor aviat", va afegir.

L’artista, de 24 anys i que és un ídol de masses mundial des que era petit,va admetre en diverses ocasions en el passat que havia tingut problemes de depressió.

Després de comprometre’s el juliol del 2018 a les Bahames, Bieber es va casar en secret i pel civil amb Baldwin, de 22 anys, a Nova York el setembre de l’any passat.

Notícies relacionades

"El Justin està bé. Està enfocat i compromès a rebre ajuda. La Hailey és molt comprensiva. El Justin és molt franc sobre el fet que la Hailey no fa més que ajudar-lo. Se sentiria molt perdut sense la Hailey i està molt agraït. Tots dos estan molt enfocats a tenir un matrimoni feliç", va assegurar una altra font de 'People'.

La publicació va assegurar, a més, que la parella estava planejant un casament religiós amb amics i familiars com a convidats, però va aclarir que, ara per ara, la prioritat del matrimoni és el benestar del cantant.