CASAMENT SECRET

Justin Bieber i Hailey Baldwin ja són marit i muller

La mateixa model confirma a Instagram que s'ha casat amb el cantant

20181119 415315 justinhaileycasadose 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El periódico

Justin Bieber i Hailey Baldwin ja són marit i muller. Ha sigut la mateixa model la que ha confirmat el casament canviant el seu cognom pel del cantant en el seu compte d’Instagram, en què apareix com aHailey Rhode Bieber, la qual cosa també ha inclòs en la seva biografia.

Mentrestant, el cantant va pujar una foto de tots dos, somrients i agafats de la mà en un carrer, acompanyat de "la meva dona és increïble". 

Als dos mesos del seu compromís, la parella s’ha donat el sí, vull, segons ha confirmat també l’oncle de la model, l’actor Alec Baldwin a l’alfombra vermella dels premis Emmy. "Ells van agafar i es van casar. No sé quin és el problema", ha expressat l’intèrpret de 60 anys. 

El portal TMZ va confirmar dijous passat que el cantant de 24 anys i la top de 21, havien sigut vistos entrant en un jutjat a Nova York per obtenir la llicència de matrimoni.

Notícies relacionades

People assegura que la parella es va casar aquell mateix dia i ho van fer "sense escoltar ningú". Fins i tot es va veure un emocionat Bieber dient a la seva llavors nòvia: "No puc esperar per casar-me amb tu, amor meu", i va agrair al funcionari de la cort mantenir tot l’assumpte en secret. 

Bieber li va proposar matrimoni a la maniquí el 7 de juliol durant un sopar a les Bahames. Mantenien una amistat des de fa més de vuit anys, però el 2016 van començar un affaire que no duraria gaire temps. Finalment van tornar a estar junts el maig d’aquest any i, des d’aleshores, han sigut inseparables.