A MADRID

Risto Mejide presenta el 'Diccionario de las cosas que no supe explicarte'

El presentador dedica al seu fill el capítol «més honest» del seu vuitè llibre

20190213 425260 ristomejidelibroe 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts

Acompanyat per la seva inseparable dona, Laura Escanes, Risto Mejide ha presentat a Madrid el seu vuitè llibre: ‘Diccionario de las cosas que nunca supe explicarte’.

El presentador de Chester  i Todo es mentira (Cuatro) ha presentat la seva nova obra envoltat de l’afecte de la seva dona, Laura Escanes, i nombrosos amics i col·legues de professió com Paolo Vasile, Sandra Barneda, Nagore Robles, María Teresa Campos i Edmundo Arrocet; Lydia Bosch, Paz Padilla, Rosana, Toñi Moreno, Marta Flich, Miguel Lago, Virginia Maestro, Eva Isanta, i per Màxim Huerta, que ha exercit de mestre de cerimònies.

Definicions personals

"Aquest diccionari és molt Risto, i com a tal hi ha les paraules que ell ha triat perquè per a cadascú una paraula significa una cosa", explicava Huerta sobre l’escenari abans de donar pas a l’autor. I és que, per Mejide les definicions són una cosa personal i complexa, ja que "quan un defineix una cosa està definint-se a si mateix", per això ara prefereix evitar diccionaris "i si tinc algú al costat prefereix preguntar-li com el definiria".

Notícies relacionades

El publicista ha dedicat un dels capítols, "el més honest" a una de les persones més importants de la seva vida, el seu fill de 8 anys, anomenat Julio. "L’home de la meva vida", com a ell es refereix a les seves xarxes socials, va néixer durant la seva relació amb Ruth Jiménez.

El popular escriptor va avançar alguns detalls curiosos del seu exemplar, com el fet que la seva dona, Laura Escanes, no l’hagi llegit encara:  “No li he explicat res, com ella no em va ensenyar res del seu, jo m’he venjat en aquest llibre. Jo preferia que el tingués entre les mans. És molt peculiar aquest llibre, preferia esperar-me perquè el pogués agafar", va assenyalar. 

Temes:

Risto Mejide