ANELL D'OR BLANC I DIAMANTS

Feliciano López i Sandra Gago es comprometen

20190109 420742 felicianosandrabodae 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Encara no es coneix la data, però segons ha publicat en exclusiva aquest dimecres la revista 'Hola!', el tennista Feliciano López i la model Sandra Gago ja estan oficialment promesos. Segons la publicació, l’esportista li va demanar matrimoni aquest Nadal amb un anell d’or blanc i diamants. El dia de Reis va ser la data triada per la parella per comunicar-ho als seus amics i familiars.

Notícies relacionades

La parella porta sortint poc més d’un any. Serà el primer casament per a la jove, de 23 anys, i la segona per a Feliciano, de 37, després del seu sonat divorci amb Alba Carrillo. El 31 de desembre passat, el mateix Feliciano confessava, a través de les xarxes socials, la felicitat que la jove havia portat a la seva vida després d’una relació fallida amb Carrillo. "Doncs no ha estat malament el 2018 , ¿no??? Aquell moment en què t’adones de com n’ets d’afortunat i només pots donar gràcies per tenir al costat una persona com ELLA.... Aquest any que deixem enrere és només un petit avançament de tot allò de bo que ens queda per viure, així que prepara’t...", va escriure al seu Instragram, on han anat deixant mostres dels seus viatges junts.

Sandra Gago, estudiant de periodisme, l’ha acompanyat a molts dels tornejos en què ha participat. "De moment no em veig vestida de núvia, encara ens estem coneixent i encara és molt aviat per fer plans", deia ella la primavera passada a Barcelona, on va desfilar a la Bridal Fashion Week contractada per la firma Jesús Peiró, que complia el seu 30è aniversari. Sobre com hauria de ser el seu casament, la model tenia clar llavors que seria una cerimònia "molt tradicional, senzilla". "Portaria un vestit molt còmode i m’agradaria que fos per l’església, però ja ho veurem. Encara soc molt jove".