ANÈCDOTA VIRAL

La 'noia de l'aigua' eclipsa les estrelles dels Globus d'Or

La model Kelleth Cuthbert va captar totes les mirades de la catifa vermella i les xarxes socials

zentauroepp46462694 los angeles  ca   january 06  richard madden attends fiji wa190108192354

zentauroepp46462694 los angeles ca january 06 richard madden attends fiji wa190108192354 / Stefanie Keenan

1
Es llegeix en minuts
Sergi Pérez

Els Globus d’Or van celebrar el passat 6 de gener el seu habitual i generós repartiment de premis com a avantsala dels Oscar i amb la consegüent desfilada de famosos a la catifa vermella.  No obstant, aquest any ha sigut diferent, ja que malgrat les celebritats, els guanyadors i els vestits de les estrelles, hi va haver un altre personatge que va captar totes les mirades i s’ha fet un lloc en els virals de les xarxes socials. Es tracta de Kelleth Cuthbert, més coneguda com 'la noia de l’aigua Fiji'.

Cuthbert, una jove model canadenca, servia ampolles d’aigua en una safata als famosos de la gala quan, involuntàriament, va aconseguir el seu moment de fama a l’aparèixer en nombrosos 'photobombs' de la nit. Twitter i Facebook no van tardar a inundar-se d’usuaris preguntant qui era 'la noia de l’aigua' de vestit blau i llavis color coral, que va sorprendre pel seu port i bellesa natural mentre sostenia la safata amb les ampolles.

Notícies relacionades

Des de Richard Madden a Idris Elba o Jim CarreyKelleth Cuthbert va aconseguir eclipsar cada famós que, literalment, se li va posar davant.  La marca d’agua Fiji patrocina els Globus d’Or des del 2015, un fet que havia passat desapercebut per al gran públic fins ara. De fet, tal va ser l’impacte que la model va generar a les xarxes que ràpidament va arribar la quantitat de mems a tot arreu, acompanyats pel ‘hashtag’ #fijiwatergirl.

Cuthbert va néixer a Toronto i fa més de 10 anys que treballa com a model. Segons el seu compte d’Instagram, actualment viu a Los Angeles i ha aconseguit més de 60.000 nous seguidors en aquesta xarxa social des de la gala dels Globus d’Or.