LA CATIFA VERMELLA

Globus d'Or amb color i braçalets

Nominades i convidades han deixat enrere el negre reivindicatiu, tot i que lluïen el lema 'Time's up x2', i exhibien models de somni com els de Lady Gaga, Julia Roberts, Penélope Cruz i Emliy Blunt

2
Es llegeix en minuts
Inés Álvarez
Inés Álvarez

Periodista

Especialista en programes de televisió i sèries

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Ha tornat el color als Globus d’Or, després que en l’edició passada, la del 2018, després d’explotar l’escàndol de l’assetjament a Hollywood, moltes actrius adoptessin el negre a les seves vestimentes. Tot i que la reivindicació no s’oblida. En aquesta edició, moltes lluïen als canells, o la tira de la bossa, un braçalet o un llaç, negre o blanc, amb la llegenda: "Time’s up x2". Però els grans models que lluíen nominades i convidades mostraven que s’havia aixecat el dol. 

Començant per la sempre sorprenent Lady Gaga, que amb el seu voluminós vestit blau lavanda de Valentino, i els cabells amb flocs blaus a joc, feia un homenatge molt personal a l’actriu Judit Garland, que en va lluir un de semblant a la versió del 1954 deHa nascut una estrella. Tot i que el més espectacular era el seu collar Tiffany Aurora format per més de 300 diamants en talla brillant i un diamant central amb forma de pera de 20 quirats, tot sobre platí creat per a ella per Tiffany&Co i valorat en més de 4,3 milions d’euros. Ho completava amb arracades de diamants (d’uns 100.00 euros) i tres braçalets.

Els pantalons de Roberts

Una altra estrella que reeditava una fita (quan el 1990 va lluir un amplíssim vestit pantaló) era Julia Roberts, amb un top i pantalons de Stella McCartney, i així demostrava que es pot anar elegant sense portar faldilles. Penélope Cruz de nou no va decebre amb el seu look: un vestit negre metal·litzat, de línia trapezi i tall anys 50 de Ralph&Ruso. No va escollir Chanel, marca de la qual és ambaixadora, ni Versace, amb el qual podria haver fet un homenatge a Donatella, paper pel qual era nominada.

I qui no estava nominada, però brillava amb llum pròpia, no només perquè lluïa un vestit daurat d’Atelier Versace, era Irina Shayk, que hi va acudir per primera vegada amb la seva parella, el nominat Bradley Cooper, que anava de blanc total. També va brillar amb un vestit compost de brocats, brodats en ganxet i encaix en tons metal·litzats Emily Blunt. La nova Mary la vestia Alexander McQueen. Així mateix, Heidi Lkum es va presentar com una fada nocturna, amb un vestit negre amb flors brodades de Monique Lhuillier.

El més original

L’explosió de color va arribar de la mà de Catherine Zeta-Jones, amb un vestit verd d’Elie Saab i Lupita Nyong'o, amb el seu de blau klein, creació de Calvin Klein, format per quilos de pedreria. No obstant, el premi a l’originalitat se’l va emportar Janelle Monáe, amb un vestit a capes de Chanel, amb casquet daurat inclòs, que li donava un aire de Nefertiti galàctica.

Notícies relacionades

Les maduretes també han sabut anar elegants sense grans extravagàncies. Glenn Close, flamant guanyadora per The wife, va  (ella portava el negre molt dintre, com va demostrar en el seu discurs reivindicatiu) d’Armani Privé i Jamie Lee Curtis, amb un estil molt oposat, va optar per un ajustadíssim vestit blanc amb muscleres i un gran tall a la faldilla d’Alexander McQueen.

Entre els homes, mereix menció especial l’esmentat vestit blanc immaculat de Bradley Cooper, la jaqueta amb estampat de floretes en blanc i negre de Darren Criss i l’armilla com si fos un arnès de Vigil Abloh per a Louis Vuitton que va lluir Timothée Chamalet.