A TELE 5

Leticia Sabater debuta com a reportera de televisió

La polifacética presentadora va realitzar una connexió en directe des de Torrejón de Ardoz, una de les localitats afavorides amb el Gordo

leticia

leticia

1
Es llegeix en minuts

Després de tornar a sorprendre a tothom amb la seva nadala ‘El polvorrón’‘El polvorrón’, la inefable Leticia Sabater segueix demostrant la seva desimboltura per acceptar qualsevol repte professional que se li plantegi. I l’últim ha sigut el de reportera convidada de televisió.

Notícies relacionades

Així, la policafética presentadora va debutar ahir a ‘Socialité’, programa de Tele 5 que presenta María Patiño i en el qual va aparèixer en una connexió en directe des de Torrejón de Ardoz, localitat madrilenya on va caure part del Gordo de Nadal Gordo de Nadal (uns deu milions d’euros). Des d’allà, Sabater va entrevistar la venedora de loteria que va vendre el número premiat i una de les afavorides.

“A mi mai m’ha tocat la loteria, però estar aquí compartint l’alegria ha sigut molt bonic”, va comentar davant de la càmera del programa una satisfeta i feliç Leticia Sabater, després del seu debut festiu com a ‘reportera convidada’.