AL MUSEU DEL VESTIT DE MADRID

La reina Letícia recicla un vestit de la reina Sofia en els Premios Nacionales de Moda

Es tracta d'un vestit vermell que va utilitzar la reina Sofia el 1982

La reina Letícia recicla un vestit de la reina Sofia en els Premios Nacionales de Moda

BALLESTEROS

Es llegeix en minuts

El Periódico

La reina Letícia ha sorprès tot aquells que segueixen amb lupa els seus estilismes al reciclar un vestit de la reina Sofia en l’entrega dels Premios Nacionales de Moda. Es tracta d’un vestit en un dels seus colors fetitxe, el vermell, que va utilitzar la reina Sofia en una audiència al palau de la Zarzuela la primavera del 1982, quan tenia 44 anys. La dona del rei Felip VI l’ha portat amb unes sabates vermelles amb punta.

Et pot interesar

Aquest gest s’interpreta també com una picada d’ullet de nora a sogra a l’acabar un any gens fàcil quant a la relació entre totes dues. En la passada missa de Pasqua a Palma de Mallorca, la reina emèrita va voler fer-se una foto amb les seves netes Leonor i Sofia i la reina Letícia va obstaculitzar la instantània, en una tensa escena que es va convertir en viral i va evidenciar la falta de sintonia entre totes dues. Al llarg dels següents mesos, les picades d’ullet i els intents per normalitzar una bona relació entre totes dues han sigut freqüents.

La reina ha assistit aquest matí al Museu del Vestit de Madrid a la cinquena edició dels Premios Nacionales de la Industria de la Moda, un sector que representa un 2,9% del PIB espanyol. Com ja s’havia fet públic, s’ha reconegut la trajectòria de l’empresària Ágatha Ruiz de la Prada, la firma mallorquina Camper per la seva projecció internacional, i també Oteyza, Calzados Victoria i Dolores Promesas, entre d’altres.