MORT ALS 65 ANYS

Miguel Ángel Silvestre s'acomiada del seu pare

L'actor, molt afectat, era a Mèxic treballant

lmmarco39765099 new york  ny   august 21  miguel angel silvestre attends the181212164155

lmmarco39765099 new york ny august 21 miguel angel silvestre attends the181212164155 / THEO WARGO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actor castellonenc Miguel Ángel Silvestre li ha donat l’últim adeu al seu pare, mort als 65 anys després d’una llarga malaltia. L’actor ha escrit un emotiu missatge en el seu Instagram. "El meu pare va donar la seva vida per mi. Em va permetre escollir. Em va donar les seves hores de son en més d’una ocasió. Recordo un estiu en el qual el vaig despertar a les 2 perquè la meva nòvia s’havia enamorat d’una altra persona i em va dedicar un passeig per la platja fins a les 7.35 quan ell, exercint de pare, va decidir per mi que ja era moment de descansar i tornar a començar. Mai em va demanar res a canvi malgrat haver-me gastat gairebé tots els seus diners en voler ser jugador de tennis. L’únic que volia és que jo fos feliç i tingués les oportunitats que ell no havia tingut. Em sento molt afortunat d’haver tingut un pare tan generós. (...) gràcies papa. Descansa en pau.

 Silvestre ha estat acompanyant la família en aquests moments, després de tornar de la gira promocional de la seva última pel·lícula, 'La boda de mi mejor amigo', a Mèxic.

Notícies relacionades

L’agost passat Miguel Ángel Silvestre va publicar una foto en el seu compte d’Instagram en què mostrava el gran afecte que li tenia al seu pare.

En la imatge l’actor apareixia abraçat a ell. Miguel Ángel Silvestre li va dedicar a més un emotiu comentari. "Les millors migdiades. Papa. Recordo moltes vegades les migdiades que feia de petit després de dinar recolzat al pit del meu pare, amb les seves mans tocant-me la cara. Després al despertar-me em prenia un gelat i a jugar per allà... un vida sense preocupacions...".