Anar al contingut

PETÓ POLÈMIC

David Beckham, criticat per fer un petó als llavis a la seva filla

L'exfutbolista comparteix una foto en el seu Instagram amb la petita de set anys

El Periódico

David Beckham, criticat per fer un petó als llavis a la seva filla

David Beckham ha protagonitzat una nova controvèrsia a Instagram. El marit de Victoria Beckham ha compartit una imatge fent un petó a la seva filla Harper, de set anys, mentre patinava sobre gel.

L'excentrecampista del Manchester United i del Reial Madrid ha rebut moltes crítiques després de la publicació d'aquesta instantània, on alguns cibernautes han qualificat d'incorrecta l'actitud.

"Als llavis és estrany"

"Ella és la teva filla. ¿Per què li fas un petó als llavis? Aquest és un petó per a la teva dona", van opinar diversos cibernautes, mentre que altres van dir : "Sento que un petó a la galta és millor que als llavis. Als llavis és estrany".  No obstant, altres seguidors van defensar Beckham,  ja que estan convençuts que és un gest d'estima.  

No és la primera vegada que la família Beckham es veu envoltada en aquest tipus de controvèrsies. Victoria ja va compartir el 2016 una imatge similar fent un petó a la seva filla, que va causar un gran enrenou a les xarxes i també va obrir un debat sobre si és recomanable fer petons als fills a la boca.