A LA CIUTAT DE LA JUSTÍCIA

El jutge cita Gerard Piqué per conduir presumptament sense punts

El jugador ha de comparèixer aquest dilluns en el Jutjat d'Instrucció 27 de Barcelona

zentauroepp46000251 barcelona s spanish defender gerard pique arrives to take pa181124202257

zentauroepp46000251 barcelona s spanish defender gerard pique arrives to take pa181124202257 / JOSEP LAGO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Jutjat d’Instrucció número 27 de Barcelona ha citat a declarar com investigat Gerard Piqué dilluns vinent, 26 de novembre, a les 13.00 hores, per presumptament conduir sense punts del carnet de conduir. La parella de Shakira s’enfronta ara a una pena de presó de fins a sis mesos, a una multa de 288.000 euros o a treballs comunitaris de fins a 90 dies.

I és que segons ha informat aquest divendres passat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), el jugador del FC Barcelona està citat a declarar a la Ciutat de la Justícia de Barcelona, en qualitat d’investigat, per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit.

Els fets es remunten al passat 31 d’agost. La Guàrdia Urbana de Barcelona va denunciar llavors el futbolista al descobrir que circulava sense punts del carnet, que se li havien retirat per altres infraccions, després de donar-li l’alto en un carrer de l’Eixample poc abans de les 15.00 hores, i a continuació va procedir a immobilitzar-li el vehicle que conduïa.

Notícies relacionades

Abans de citar el central blaugrana, el jutjat va demanar que la Direcció General de Trànsit (DGT) comuniqués formalment si la pèrdua de punts va ser de manera personal, segons estableix la llei.

De moment, Piqué s’ha mostrat tranquil en el seu compte d’Instagram abans del partit contra l’Atlètic de Madrid, que es disputa aquest dissabte. A més de presumir de conductor, l’esportista manté una actitud nova en el seu perfil, ja que ha recuperat les seves fotos amb Shakira.